041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 9.11.2019

PiKanootti 9.11.2019

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

JÄSENTILAISUUS TURUN VESILAITOSMUSEOSSA HALISTENKOSKEN RANNNALLA

Tilaisuus järjestetään torstaina 16.1. klo 18 alkaen. Aloitamme opastetulla kierroksella museossa ja sen jälkeen nautimme kahvit särpimineen. Merkitse aika kalenteriisi. Tarkemmat tiedot saat myöhemmin.

**

KUULUMISIA VAJALTA

Melontakeskukseen olemme saaneet kaksi uutta sivuvajaa jonon jatkoksi. Oikean vajan tunnistamiseksi sivuvajojen oviin on merkitty kirjaimet A-L.

Seura on hankkinut neljä uutta keltaista, muovista Scott MV -merkkistä kajakkia. Yksi näistä monikäyttöisistä kajakeista on jo kokeiltavana uimahallilla. Muita kokeilemme sitten keväällä.

**

KAJAKKIPAIKKOJA TARJOLLA

Seuran uusissa sivuvajoissa on vielä runsaasti tilaa. Jos tarvitset kajakkipaikan, ota yhteyttä Marja Koivuseen, marjakoivunen@gmail.com.

**

SEURAN AKTIIVIEN ETUJÄRJESTELMÄ

Kiitos kaikille niille, jotka ovat tänä vuonna runsaalla talkoopanoksella osallistuneet seuramme toiminnan pyörittämiseen kuten melontojen ohjaamiseen, toimistotöihin, kalustosta huolehtimiseen ynnä muuhun. Suurkiitos!

Näille aktiiveille lähetämme tammikuussa erillisen ilmoituksen vuoden 2019 aktiivisuuden tuomista eduista vuodelle 2020.

**

AIKUISTEN UIMAHALLIMELONNAT SYYS- JA TALVIKAUDELLA 2019 – 2020

Uimahalliharjoittelu sopii mainiosti myös aloittelijoille. Tervetuloa mukaan!

Ajankohta: Sunnuntaisin 3.11. – 15.12.2019 ja 5.1. – 5.4.2020 klo 19 – 21.

Paikka: Turun Uimahalli, Rehtorinpellonkatu 4, Turku.

Hinta: Jäseniltä 5 euroa. Seuran ulkopuolisilta 10 euroa. Rahastus on tullessa.

Uimahallin ovi on pidettävä lukossa. Päivystys on klo 18.50 – 19.10. Jos myöhästyt, soita Kristianille, puh. 050 557 5737. Tiloissa on yksi pesuhuone ja yksi sauna, joissa käytetään uimapukua. Pukuhuoneen käytävät on jaettu verhoilla niin, että ensimmäinen käytävä on miehille ja perimmäinen käytävä on naisille. Seuran puolesta paikalla on koskikajakit, muutamat retkikajakit, aukkopeitteet ja melat. Uimapuvun ja pyyhkeen lisäksi voit ottaa mukaasi esim. uimalasit ja nenäklipsin. Hallille voit jättää oman koskarin, jos se on muidenkin käytettävissä. Lisäksi sinne voi tuoda pari omaa retkikajakkia. Koskarit jäävät viikoksi altaan reunalle verhojen taakse. Huom! Kajakit ja varusteet tulee pestä huolellisesti uimahalliin tuotaessa. Ennen kuin suljet pukukaappisi varmista, että avain sopii kyseiseen lukkoon.

Altaalla voit harjoitella esimerkiksi eskimopyrähdyksiä, tuentoja, ohjaamista ja pelastautumisia. Paikalla on melontaohjaajia, jotka mielellään opastavat.

---

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net