041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

Nuoriso­toiminta

Miten mukaan?

Melonta on erinomainen harrastus ulkoliikunnasta ja vedestä pitäville lapsille ja nuorille. Hauskan liikunnan ohessa kehittyvät muun muassa koordinaatiokyky sekä voima- ja kestävyysominaisuudet. Toimintaamme ohjaavia arvoja ja periaatteita ovat mm. turvallisuus, tasa-arvo, terveelliset elämäntavat, hyvä yhteishenki sekä liikunnan ja kasvatuksen riemu. Kiinnitämme myös huomiota luontoystävällisyyteen sekä toiminnan avoimuuteen.

Mukaan toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 8-vuotiaat uimataitoiset nuoret. Kesän 2023 tapaan olemme myös tänä vuonna mukana Turun Sanomien kesälajeissa, TS melontakouluna. Junnumelontakouluja, joissa kokeillaan erilaisia kajakkeja ja opetellaan monipuolisesti melonnan taitoja, järjestetään kolme kesällä 2024. Junnumelontakoulun jälkeen melontaharrastus jatkuu luontevasti ohjatuissa melontaharjoituksissa SMM nuoriso -ryhmässä.

Melontakoulujen lisäksi helppo tapa tutustua toimintaamme on tulla paikan päälle seuraamaan junnutreenejämme, jotka löydät alta. Ilmoitathan kuitenkin junnutreeneihin tulostasi mielellään paria päivää ennen osoitteeseen posti@melojat.net , niin osaamme varautua tutustuttamiseen!

Mitä maksaa?

Melonta on edullista. Kalusto eli kajakki, mela ja liivit tulevat seuralta.  Harrastaja maksaa vuosittaisen seuran jäsenmaksun lisäksi harjoitusmaksun 20€/kk/nuori niiltä kuukausilta, jolloin hän osallistuu vähintään kahteen treeniin. Siten esimerkiksi kesälajina melontaa harrastavien ei tarvitse maksaa talvikaudesta.

Talvella harjoitusmaksu voi olla pienempi, mikäli harjoituksia järjestetään vähemmän. Tästä ilmoitamme erikseen mukana toiminnassa oleville.