041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

Jäsenyys

Liittyminen jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi! Jäsenenä tutustut toisiin melojiin ja voit monipuolisemmin, edullisemmin ja turvallisemmin harrastaa melontaa. Jotta oppisit vajan käytännöt ja melonta olisi turvallista, sinun tulee ennen liittymistä käydä melonnan peruskurssi tai ohjattu melontakokeilu.

Jäsenasioista voit kysellä lisää osoitteesta jasen@melojat.net.

Uutta! Jatkossa myös jäsenyyden voi maksaa Smartumilla. Olethan tästä yhteydessä erikseen sähköpostitse, jotta osaamme huomioida maksutavan manuaalisesti laskutuksessa.

Jäsenedut

Jäsenyytemme tarjoaa runsaasti etuja.

  • Voit osallistuja seuran järjestämiin edullisiin tai ilmaisiin tilaisuuksiin kuten retkiin, koulutuksiin ja uimahalliharjoituksiin.
  • Saat käyttää seuran kalustoa, kun lähdet melontakeskuksesta melomaan sen aukioloaikana ja jäsenpostin.
  • Saat 50 %:n alennuksen yhdestä kajakkiyksiköstä tai -kaksikosta vuokrausta kohden vuokratessasi kajakin esimerkiksi mökille tai yli yön kestävälle retkelle.

Lisäksi,

  • Voit vuokrata kajakkipaikan melontakeskuksesta. Jos paikkoja ei ole vapaina, voit ilmoittautua jonoon. Kajakkipaikkaa voit pyytää osoitteesta avaimet@melojat.net
  • Voit saada melontakeskuksen avaimen, jolla pääset sisään vajan aukioloaikojen ulkopuolella, jos olet ollut seuran jäsen ja melonut ahkerasti jo yhden melontakauden. Poikkeustapauksissa avain voidaan myöntää aiemminkin. Lähetä perusteltu pyyntö osoitteeseen avaimet@melojat.net.

Jäsenmaksut

Alle 18vAikuinen
Jäsenyys30 €/vuosi65 €/vuosi
Kajakkipaikka90 €/vuosi
Melontavajan avain20 €/vuosi

Vapaaehtoistoiminta

Jäseneltä toivotaan osallistumista talkoisiin ja muuhun vapaaehtoistoimintaan, jotta seuramme pystyy tarjoamaan monipuolista toimintaa kohtuuhintaan.

Yhteystietojen muuttaminen

Mikäli yhteystietosi muuttuvat, ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net.