041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

Yrityksille ja yhteisöille

Yrityksille ja yhteisöjen  järjestämme melontatapahtumia sopimuksen mukaan.

Yrityksen ja yhteisöjen työntekijöiden melontatapahtuma on mainio tapa nostaa kuntoa ja yhteishenkeä ja sopii hyvin esim. osaksi TYKY-toimintaa. Asiakkaille yritykset ja yhteisöt voivat järjestää mieleenpainuvan tilaisuuden viemällä heidät melomaan.

Esimerkki henkilöstön melontatapahtumaksi

Mahdollisuus tutustua kajakkimelontaan koulutetun melontaohjaajan opastamana kahden tunnin ajan. Suurimman osan ajasta vietämme vesillä Melontakeskuksen lähettyvillä melonnan riemusta ja maisemista nauttien. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä.

Hinta alkaen 35 e / henkilö (+ alv 10 %) sisältää melontavarusteet ja opastuksen. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä. Ota yhteyttä, niin räätälöimme teille sopivan melontapaketin: posti@melojat.net tai 041 456 5222.

Koululaiset

Koululaisryhmille, jotka tulevat opettajan seurassa, järjestämme edullisia ohjattuja melontoja melontakeskuksessa toukokuussa sekä elo-syyskuussa. Suosittelemme melontaa neljäsluokkalaisille ja sitä vanhemmille oppilaille. Koululaismelonta kustantaa 4€/oppilas.

Ota yhteyttä sähköpostitse niin kerromme lisää: posti@melojat.net