041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 30.6.2023

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

MELONTAKESKUKSEN AUKIOLOAJAT

Melontakeskus on avoinna kesä- ja heinäkuussa joka päivä

-arkisin klo 13 – 20

-viikonloppuisin klo 11 – 18.

Säävaraus. Muutokset mahdollisia. Seuraa kotisivujamme www.melojat.net ja Facebook-sivujamme.

**

SEURAVAATTEET

Nyt on mahdollisuus tilata laadukkaita melontavaatteita seuran logolla varustettuna. Seuravaatteet toteutetaan yhteistyössä Stadiumin kanssa ja niiden tilaus onnistuu täältä. Linkin verkkokaupasta pystyy suodattamaan naisten, miesten ja lasten mallit erikseen, jolloin valikoiman tarkastelu on selkeämpää. Toivottavasti törmäämme mahdollisimman moneen kesällä uudet seuravaatteet päällä!

Lisäksi kioskissa on myynnissä seuran uudistetulla logolla olevia tuubihuiveja hintaan 5 e/huivi.

**

TURVALLISUUS VAJALLA

Jäsenistölle muistutuksena, melontakeskuksen ensiapukaappi löytyy käytävältä pukuhuoneita vastapäätä. Lisäksi laajemmat ensiaputarvikkeet saa kysymällä työntekijöiltä aukioloaikoina toimistosta tai kipsasta. Käsisammuttimet löytyvät toimistosta ja samaiselta pukuhuonekäytävältä. Jokaisen jäsenen on hyvä tiedostaa näiden turvavälineiden sijainnit.

**

RETKIOHJAAJIEN MATERIAALIPAKETTI JA WhatsApp-RYHMÄ 

Oletko melonnanohjaaja, melontaopas, tai Meloja 2 (EPP2) -taitotason suorittanut? Kiinnostaako mahdollisuus toimia ohjaajana tai apuohjaana seuran melontaretkillä?

Vielä ehdit mukaan retkisuunnitteluun tai vaikka ideoimaan oman retken! Varsinkin aloittelijaretkille löytyy runsaasti kysyntää, ja samalla pääset rohkaisemaan uusia harrastajia retkimelonnan pariin. Lisäksi retkitoimintaa järjestäneet jäsenet palkitaan seuran toimesta.

Retkien suunnittelu- ja valmistelutyön helpottamiseksi, seuran retkijaosto on koonnut verkkoon Retkiohjaajan materiaalipaketin sekä perustanut retkiohjaajille oman WhatsApp-ryhmän.

Jos haluat lisätietoja retkitoiminnasta tai haluaisit liittyä Retkiohjaajien materiaalipankkiin tai WhatsApp-ryhmään, ota yhteyttä seuran retkijaostoon: SMMretket@gmail.com tai retkivastaava Esko Sorakunnakseen: esko.sorakunnas@icloud.com.

**

JÄSENMAKSUT

Jos et ole vielä maksanut vuoden 2023 jäsenmaksua, maksathan sen pikaisesti.

Jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse toukokuussa. Jos et ole saanut laskua, eikä se löydy roskapostista, ilmoitathan siitä osoitteeseen jasen@melojat.net.

**

SMM KESÄRINKI

Liity SMM kesärinkiin! Saaristomeren Melojien jäsenillä on Facebookissa SMM kesärinki. Rinkiin pääsyä voivat pyytää seuran jäsenet. Ringissä jokainen voi esimerkiksi ehdottaa iltalenkkejä tai omatoimiretkiä ja löytää melontakavereita.