041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 28.4.2023

VAJATALKOOT TORSTAINA 11.5.

Aloitamme klo 17. Jokaiselle löytyy jotain tekemistä. Seuramme toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja talkootoimintaan. Niin pystymme pyörittämään monipuolista toimintaa. Jokaisen panos on tärkeä. Tule mukaan!

**

MELONTAKESKUKSEN AVAAMINEN

Melontakeskus avautuu tiistaina 16.5. ja on auki aluksi tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Tarkemmat aukioloajat näet kotisivuiltamme.

**

KURSSIT, RETKET JA MUUT TAPAHTUMAT

Retkiä ja koulutusta on tulossa runsaasti jäsenille. Toukokuussa ohjelmassa on avokanoottikoulutusta aloittelijoille ja edistyneille, jatkotason tekniikkailtoja sekä sparrausta melonnanohjaajille ja ohjaajaksi haluaville. Myös Tiistaimelonnat alkavat toukokuun loppupuolella. Seuraa nettisivujen tapahtumakalenteria.

Melonnan peruskurssit, ohjatut melontakokeilut sekä lasten ja nuorten TS-melontakoulut alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja ovat jo myynnissä seuramme verkkokaupassa osoitteessa http://melojat-verkkokauppa.net/fi/ Suosittelethan niitä ystävillesikin.

**

JATKOKOULUTUSTA MUUALLA

Jos olet kiinnostunut myös muiden yhdistysten tarjoamasta melontakoulutuksesta, seuraa esim. Melonta- ja soutuliiton, NIL Finlandin (merimelonta), Outward Bound Finlandin, Suomen Ladun, Kohinan (koskimelonta) ja Avokanoottiyhdistyksen tarjontaa.

**

VUOSIKOKOUKSEN 17.4.2023 PÄÄTÖKSIÄ

Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden seuran puheenjohtajalle ja hallitukselle vuodelta 2022. Aikuisten vuoden 2023 jäsenmaksu pysyy 65 eurossa ja alle 18-vuotiaiden 30 eurossa. 

Kokous valitsi puheenjohtajan sekä jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallituksen kokoonpano on 17.4.2023 alkaen seuraava: Tricia Honkasalo, Milla Järvipetäjä, Marja Koivunen, Leena Pitkänen, Liisa Ruuhimäki, Kai Tanskanen, Jari Uusitalo, Kaisa Vartio ja pj Kristian Vuorilehto.

Toiminnantarkastajana jatkaa Maarit Suomi ja varatoiminnantarkastajana Jukka Ruohonen.

**

VAPAITA KAJAKKIPAIKKOJA

Vajalla on vapaita kajakkipaikkoja jäsenille hintaan 90 e/vuosi. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä kaisa.vartio@gmail.com.

**

SMM KESÄRINKI

Seuran jäsenten keskinäistä viestintää varten Facebookissa on suljettu ryhmä SMM Kesärinki, johon kannattaa liittyä. Voit esimerkiksi ehdottaa iltalenkkejä tai omatoimiretkiä ja löytää melontakavereita sekä keskustella melontaan liittyvistä aiheista.

**

JÄSENMAKSUT

Vuoden 2023 jäsenmaksut laskutetaan toukokuussa.

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net