041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 23.12.2022

PiKanootti  23.12.2022

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**
Hauskaa Joulua ja kiitos tästä vuodesta!

**
JÄSENTAPAHTUMA TAMMIKUUSSA

Tervetuloa Saaristomeren Melojien jäsentapahtuma kuulemaan Panu ja Sanna-Mari Kuntun melontamatkasta ja tapaamaan muita jäseniä. Tapahtuma järjestetään torstaina 26.1.2023 klo 18-20 Lounatuulet Yhteisötalon (Läntinen Pitkäkatu 33, Turku) Pihlaja-salissa. 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tapahtuma on jäsenille maksuton.

Ilmoittautumiset Kaisa Vartiolle (kaisa.vartio@gmail.comto 19.1.2023 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollinen erityisruokavaliosi.

Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

**
KAJAKKIPAIKKOJEN, AVAINTEN JA JÄSENMAKSUJEN LASKUTUS

Vuoden 2023 kajakkipaikat ja avaimet laskutetaan tammikuussa. Jos et enää tarvitse kajakkipaikkaa tai avainta, sovi avainten palauttamisesta Kaisa Vartion kanssa, kaisa.vartio@gmail.com.

Vuoden 2023 jäsenmaksut laskutetaan keväällä.

**
SEURAN AKTIIVIEN ETUJÄRJESTELMÄ

Kiitos kaikille niille, jotka ovat tänä vuonna runsaalla talkoopanoksella osallistuneet seuramme toiminnan pyörittämiseen kuten melontojen ohjaamiseen, toimistotöihin, kalustosta huolehtimiseen ynnä muuhun. Suurkiitos!

Näille aktiiveille lähetämme tammikuussa erillisen ilmoituksen vuoden 2022 aktiivisuuden tuomista eduista vuodelle 2023.

**
TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net