041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 23.1.2023

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

UIMAHALLIMELONNAT

Uimahallimelonnat alkavat sunnuntaina 12.2. Säkylässä, Porin Prikaatin varuskunnan uimahallissa. 

Tulemme järjestämään neljä hallikertaa kevään aikana sunnuntaisin 12.2., 26.2.,12.3. ja 26.3. klo 15-17 (allasaika). Ajomatka Turusta Säkylään kestää arviolta 1 h 30 min. Ilmoittautuneiden kanssa sovitaan erikseen kimppakyydeistä ja lähtö- sekä paluupaikasta. Varuskunta-alueella liikkuminen tapahtuu kootusti saattajan mukana.

Tapahtumaan tulee ilmoittauta sitovasti edeltävään maanantaihin menessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi ja sosiaaliturvatunnus. Varuskunta edellyttää näitä tietoja etukäteen alueelle saapuvilta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (henkilökortti, passi tai vuoden 1991 jälkeen myönnetty ajokortti). Muiden kuin Suomen kansalaisten osalta varuskunta päättää erikseen alueelle pääsystä. Seura ei voi taata näille henkilöille varmaa pääsyä harjoituksiin. Ilmoita myös voitko lähteä autolla kimppakyytien järjestämiseksi. Polttoainekulut jaetaan autokunnittain.

Mukaan tarvitset uimapuvun ja pyyhkeen. Nenäklipsi, uimalasit, märkäpuku ja oma mela ovat hyviä lisävarusteita. Hallille viedään seuran puolesta meloja, aukkopeitteitä, poolokajakkeja sekä pari retkikajakkia, joilla voi harjoitella eskimopyörähdystä sekä muita tekniikoita. Paikalla on seuramme ohjaajia, jotka auttavat ja neuvovat mielellään harjoittelussa. Mukaan kannattaa pakata myös eväitä ja juotavaa.

Ensimmäistä hallikertaa varten kokoonnumme melontakeskuksella ja pakkaamme kajakit sekä muut tarvikkeet kyytiin. Tapaaminen vajalla sunnuntaina 12.2. klo 12 ja paluu vajalle noin klo 18.30.

Sitovat ilmoittautumiset hallimelontoihin Kai Tanskaselle sähköpostitse kai.tanskanen@elisanet.fi

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net