041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 14.2.2023

RETKI-ILTA

Tervetuloa Saaristomeren Melojien retki-iltaan 6.3. klo 18:00 Panimoravintola Kouluun!

Kevät tulee ja nyt on aika kääntää katseet tulevaan melontakauteen! Tule suunnittelemaan ensi kesän melontaretkiä, esittämään toiveita tai vaikka oman retkesi! Esko ja Tricia kertovat uudesta retkenvetäjien materiaalipaketista, mutta muuten sana on vapaa. Jos sinulla on jo nyt mielessä alustava retki-idea, niin mielellämme kuulisimme siitä jo ennen tapaamista: 

Esko: esko.sorakunnas@icloud.com / 0400 868178

Tricia: tricia.honkasalo@gmail.com / 050 5115506

Kuulemisiin ja tapaamisiin Koulussa! Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, omakustanteinen tarjoilu.

Melontaterveisin: Esko ja Tricia

**

UIMAHALLIMELONNAT

Uimahallimelonnat jatkuvat Säkylässä, Porin Prikaatin varuskunnan uimahallissa. 

Ensimmäinen hallimelonta sujui hyvin ja nyt on kalusto valmiina hallilla seuraavia kertoja varten. Paikalla on kymmenen pooloa ja kolme retkikajakkia. Allas on riittävän suuri, että koko kalusto mahtuu altaaseen kerralla. Hallilla on omat suihku- ja saunatilat naisille ja miehille.

Kevään aikana on vielä kolme hallikertaa sunnuntaisin 26.2., 12.3. ja 26.3. klo 15-17 (allasaika). Ajomatka Turusta Säkylään kestää arviolta tunnin. Ilmoittautuneiden kanssa sovitaan erikseen kimppakyydeistä. Kokoontumispaikkana Impivaaran uimahallin parkkipaikka klo 13.45 ja paluu samaan paikkaan noin klo 18.30. Varuskunta-alueella liikkuminen tapahtuu kootusti saattajan mukana.

Tapahtumaan tulee ilmoittauta sitovasti edeltävään maanantaihin menessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoitta NIMI ja SOSIAALITURVATUNNUS. Varuskunta edellyttää näitä tietoja etukäteen alueelle saapuvilta. VARAUDU TODISTAMAAN HENKILÖLLISYYTESI (henkilökortti, passi tai vuoden 1991 jälkeen myönnetty ajokortti). Muiden kuin Suomen kansalaisten osalta varuskunta päättää erikseen alueelle pääsystä. Seura ei voi taata näille henkilöille varmaa pääsyä harjoituksiin. Ilmoita myös VOITKO LÄHTEÄ AUTOLLA kimppakyytien järjestämiseksi. Polttoainekulut jaetaan autokunnittain.

Mukaan tarvitset uimapuvun ja pyyhkeen. Nenäklipsi, uimalasit, märkäpuku, melontaliivit ja oma mela ovat hyviä lisävarusteita. Hallille viedään seuran puolesta meloja, aukkopeitteitä, poolokajakkeja sekä pari retkikajakkia, joilla voi harjoitella eskimopyörähdystä sekä muita tekniikoita. Paikalla on seuramme ohjaajia, jotka auttavat ja neuvovat mielellään harjoittelussa. Mukaan kannattaa pakata myös eväitä ja juotavaa.

Sitovat ilmoittautumiset hallimelontoihin Kai Tanskaselle sähköpostitse kai.tanskanen@elisanet.fi

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.netkaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net