041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 11.5.2020

Logo

PiKanootti 11.5.2020

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

MELONTAKESKUS AVATAAAN TORSTAINA 14.5.

Melontakeskus avaa ovensa ja on avoinna 14.5. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 17 - 20 sekä viikonloppuisin (la - su) klo 11 - 16. Päivittäin olemme avoinna 1.6. alkaen. Muutokset ovat mahdollisia. Säävaraus.

Turun kaupunki on antanut luvan Melontakeskuksen avaamiseen 14.5. alkaen. Seuran kajakit ja muu kalusto ovat silloin jälleen jäsenten käytettävissä ja ulkopuolistenkin vuokrattavissa. Koronavirusepidemia ei ole kuitenkaan ohi ja noudatamme annettuja määräyksiä ja suosituksia.

Jos sinulla on oireita, älä tule Melontakeskukseen.
Pese kätesi ennen ja jälkeen Melontakeskuksessa käyntiä.
Pidä turvaväli, erityisesti sisätiloissa ja toimiston/kioskin luona.
Käytön jälkeen kuivaa seuran kajakki sisältä kajakissa olevalla sienellä. Kajakkia ei pestä eikä huuhdella. Seuran kuivauspyyhkeet eivät ole käytössä.
Puhdista käyttämäsi seuran melan varsi.
WC:t ovat avoinna, mutta pukuhuoneita saa käyttää vasta 1.6. alkaen.
Melontakeskuksessa on tarkempia ohjeita ja vajavahdit neuvovat.

**

KURSSIT, RETKET JA MUUT TAPAHTUMAT

Melonnan peruskurssit, ohjatut melontakokeilut sekä lasten ja nuorten TS-melontakoulut alkavat suunnitellusti kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja ovat myynnissä seuramme verkkokaupassa osoitteessa http://melojat-verkkokauppa.net/fi/ Suosittelethan niitä myös ystävillesi.

Kesäksi ja syksyksi on suunnitteilla runsaasti retkiä ja koulutusta jäsenille. Myös Vauhdikkaat Maanantaimelonnat sekä Tiistaimelonnat alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Seuraa tapahtumakalenteria.

Seuraamme kursseilla, retkillä ja kaikessa toiminnassamme viranomaisten ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja huolehdimme kaikkien turvallisuudesta.

**

SMM KESÄRINKI

Saaristomeren Melojien jäsenillä on Facebookissa yksityinen ryhmä nimeltä SMM kesärinki. Rinkiin pääsyä voivat pyytää seuran jäsenet. Ringissä jokainen voi esimerkiksi ehdottaa iltalenkkejä tai omatoimiretkiä ja löytää melontakavereita.

**

KAJAKKIPAIKKOJA TARJOLLA

Vapaita kajakkipaikkoja on tarjolla. Jos tarvitset kajakkipaikan, ota yhteyttä Marja Koivuseen, marjakoivunen@gmail.com.

**

JÄSENMAKSUT

Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse. Jos et ole saanut laskua, eikä se löydy roskapostikansiosta, ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net. Jäsenmaksut ovat tärkeitä erityisesti nyt kun epidemian takia osa seuran muista tuloista jää pois.

---

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net