041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

Menestyksekäs ratamelonnan SM osa II Tampereella 2.-3.9.

SMM:n kilpailijat kunnostautuivat Tampereella

Viikonloppuna melottiin ratamelonnan SM-kilpailujen toinen osa Tampereen Kaukajärvellä. Kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös Suomen Cupin 11. osakilpailu. SMM:n kilpajoukkue saavutti jälleen kerran menestystä toipilas Miika Dietrichin valaessa itseluottamusta kilpailijoille.

Aino Kärnä ja Jimi Wiklund olivat ensimmäisinä tulessa 16-vuotiaiden Suomen Cupissa sukupuolineutraalisarjan kajakkikaksikoiden 200 metrillä saavuttaen 10. sijan. Yksiköiden Suomen Cupin 200 metrillä kaikki sarjat ja molemmat sukupuolet olivat yhtä aikaa lähtöviivalla. Jimi Wiklund ja Tuomas Kärnä toivat komean kaksoisvoiton E-finaalissa. Samassa lähdössä Aino meloi seitsemänneksi. Jussi Wallin meloi B-finaalin voittoon.

Esko Tuohimaa sprinttasi näyttävästi SM-hopealle 70-vuotiaiden miesten 200 metrillä. Taistelu hopeasta oli todella tiukka Eskon jättäessä pronssimitalisti Esa Rahusta 0,16 sekuntia. 40-vuotiaiden miesten 200 metrillä Jussi Wallin saavutti puolestaan SM-pronssia häviten hopean vain 0,34 sekuntia ja mestaruuden runsaalla sekunnilla.

5000 metrillä Esko jatkoi menestyskauttaan meloen SM-pronssia. Jussi Wallin puolestaan 200 metrin alavireestä sisuuntuneena hallitsi bravuurimatkaansa 5000 metriä suvereenisti voittaen Suomen mestaruuden sarjassaan yli minuutin erolla.