041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 29.5.2023

JÄSENMAKSUT

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse. Jos et ole saanut laskua, eikä se löydy roskapostikansiosta, ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net. Maksathan oikealla viitenumerolla!

**

NUORISOTOIMINTA

Tunnetko jonkun 8-15 vuotiaan lapsen, jota mahdollisesti kiinnostaisi melonta? Tulevan kesän lasten ja nuorten melontakouluissa on vielä runsaasti tilaa! Melontakoulut löydät verkkokaupasta.

Jos lapsella on jo melonnan perusteet hallussa, on hän myös tervetullut suoraan mukaan seuran junnutreenitoimintaan. Treenit ovat tällä hetkellä tiistaisin ja torstaisin kello 18-19.30. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä junnuohjaajaan! (Mette, posti@melojat.net / 041 456 5222)

**

MELONNAN TURVALLISUUSOHJE PÄIVITETTY

Melontaturvallisuuden neuvottelukunnan laatima Melonnan turvallisuusohje on päivitetty.  Melonta- ja Soutuliitto suosittelee seuroja ja muita toimijoita noudattamaan Melonnan turvallisuusohjetta kaikessa toiminnassa. Turvallisuusohje löytyy Melonta- ja soutuliiton sivuilta: https://melontajasoutuliitto.fi/melonta/melonnan-turvallisuus/melonnan-turvallisuusohje/

Päivittyneen turvallisuusohjeen myötä huomioitavat asiat

  • Uimataito: Jokaisella melomaan lähtevällä täytyy uusien turvallisuusohjeiden mukaan olla 25 m uimataito (melontavarusteissa.) Tähän liittyen vajakirjaan on ilmestynyt uusi sarake, johon uimataito kuitataan. Täytäthän myös sen lähtiessäsi melomaan.
  • Omistaja ja yhteystiedot merkittynä vesikulkuneuvoon: Nouda kioskista yhteystietojen kirjaamista varten tarra, jonka voit liimata omaan kajakkiisi.

**

MELONTAKESKUKSEN AUKIOLOAJAT

Melontakeskus on avoinna tiistaina ja torstaina klo 17 – 20, lauantaina ja sunnuntaina klo 11 – 18. Olemme kuitenkin suljettuna 3.6. koulujen päättäjäispäivän vuoksi.

Maanantaista 5.6. alkaen olemme auki joka päivä.

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net