041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 17.1.2022

Logo

PiKanootti  17.1.2022

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

SEURAN NETTISIVUJA UUDISTETAAN

Työryhmä on aloittanut ja visuaalisen ulkoasun suunnitteluun tarvitsemme graafista osaamista tueksi. Jos sinulla on osaamista aiheesta ja kiinnostusta osallistua uusien sivujen suunnitteluun, otathan yhteyttä Liisa Ruuhimäkeen lruuhimaki@gmail.com. Tavoitteena on tuore ilme nettisivuilla juhlavuoden kunniaksi!

**

METTE TOIMINNANOHJAAJAKSI

Mette Hämeenaho on valittu seuramme toiminnanohjaajaksi 2022. Hän on toiminut jo usean vuoden vajavahtina ja viime kesänä hän harjoitteli myös toiminnanohjaajan tehtäviä. Menestystä Mettelle!

**

RESKUTUSTREENIT MERITURVAN AALLOKKOALTAASSA LOHJALLA ILLALLA 21.3.2022

Järjestämme Lohjan Meriturvan altaalla hieman kokeneemmille melojille reskutustreenit. Ohjelmassa on paripelastusta, kontaktihinausta, rodeoita, eskimoita ja muuta kivaa tuulessa ja aallokossa - ehkä jopa sateessa ja pimeässä!

Katso tarkemmat tiedot seuran tapahtumakalenterista.

**

MELONTAOHJAAJIEN RETKI-ILTA

Seuran melontaohjaajat suunnittelevat ja aikatauluttavat tulevan melontakauden retkiä videokokouksessaan helmi-maaliskuussa. Kutsu tulee aikanaan.

**

KORONAN VAIKUTUKSIA

Valitettavasti korona haittaa toimintaamme. Toivomme, että varsinainen melontakausi toukokuusta alkaen sujuu kuitenkin hyvin.

Uimahallimelonnat ovat tauolla koronan ja hallin remontin takia. Tuskin pääsemme enää harjoittelemaan tällä kevätkaudella.

Tammikuista jäsentapahtumaa ei järjestetä. Sen sijaan asetamme toivomme elokuiseen seuran 30 v tapahtumaan.

**

SEURAN TONNARIT

Seuran tonnareita ovat Arto K, Kari E ja Pauliina W. He meloivat kukin viime vuonna yli 1 000 km. Onneksi olkoon, hieno suoritus!

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net