041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

PiKanootti 10.1.2023

PiKanootti  10.1.2023

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

KESÄTYÖPAIKAT HAUSSA

Saaristomeren Melojat hakee Turun Soutu- ja Melontakeskukseen aikaisempien vuosien tapaan kesäksi 2023 vajavahteja ja melonnanohjaajia.

Vajavahtien tehtävät ovat monipuolisia. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua eli muun muassa kajakkien ja SUP-lautojen vuokrausta, kioskimyyntiä sekä opastusta siitä miten vajalla ja laiturilla toimitaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu esim. kiinteistön ja kaluston kunnossapitoa, huoltoa ja siivousta; plussaa mikäli olet kätevä käsistäsi! Perehdytämme tehtäviin.

Työt painottuvat kesäkuukausiksi, mutta niitä on tarjolla myös touko- ja syyskuussa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon hakijan toiveet työtuntien määrästä ja ajankohdista.

Toivomme hakijalta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun ja melontaan. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta melonnasta. Monipuolinen kielitaito on eduksi.

Toiminnanohjaaja, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa vajan toiminnan organisointi ja vajavahtien työn ohjaaminen, on jo aiemmin valittu.

Melonnanohjaajia haemme ohjaamaan joitakin kesän melontatapahtumia. Näitä voivat olla esimerkiksi koululaisille, junioreille, yrityksille ja erityisryhmille tarjottavat melonnat.

Lähetä hakemuksesi, joka voi myös olla vapaamuotoinen videohakemus, 5.2.2023 mennessä Saaristomeren Melojien hallitukselle, osoitteeseen posti@melojat.net. Ilmoita myös toiveesi työtuntien määrästä ja ajankohdasta. Lisätietoja voit pyytää samasta osoitteesta tai soittamalla Liisa Ruuhimäki puh. 040 8421123.

**

JÄSENTAPAHTUMA

Tervetuloa jäsentapahtumaan 26.1.2023 klo 18-20  kuulemaan Panu ja Sanna-Mari Kuntun melontamatkasta ja tapaamaan muita jäseniä. Tapahtuma järjestetään Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-salissa (Läntinen Pitkäkatu 33, Turku). Lisätietoja seuran nettisivujen tapahtumakalenterista https://melojat.net/tapahtumat/jasentapahtuma-26-1-2023

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tapahtuma on jäsenille maksuton.

Ilmoittautumiset Kaisa Vartiolle (kaisa.vartio@gmail.comto 19.1.2023 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollinen erityisruokavaliosi.

**

SEURAN KOULUTUSTOIMINTA

Seuran uutena koulutusvastaavana aloittaa Milla Järvipetäjä. Uuteen koulutustiimiin kuuluvat hänen lisäkseen Satu Kytölä ja Anu Holm. Milla milla.jarvipetaja@gmail.com ja Satu kytola.satu@gmail.com vastaavat peruskurssien ja ohjattujen melontakokeilujen järjestämisestä, Anu anuholm@live.com jatkokoulutuksesta ja muusta koulutuksesta.

Onko sinulla koulutustoiveita tai ideoita? Mitä haluaisit oppia? Voisitko itse toimia kouluttajana? Ota yhteyttä koulutustiimiin!

**

KAJAKKIPAIKKOJEN, AVAINTEN JA JÄSENMAKSUJEN LASKUTUS

Vuoden 2023 kajakkipaikat ja avaimet laskutetaan helmikuussa. Jos et enää tarvitse kajakkipaikkaa tai avainta, sovi avainten palauttamisesta tammikuun aikana Kaisa Vartion kanssa, kaisa.vartio@gmail.com. Kaisa on paikalla myös jäsentapahtumassa 26.1. ja ottaa siellä vastaan avaimia.

Vuoden 2023 jäsenmaksut laskutetaan toukokuussa.

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.

---
TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.

---
POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net