041 4565 223 – posti@melojat.net
Saaristomeren Melojat - Etusivu

Kesätyöpaikat 2023 haussa

Saaristomeren Melojat hakee Turun Soutu- ja Melontakeskukseen aikaisempien vuosien tapaan kesäksi 2023 vajavahteja ja melonnanohjaajia.

Vajavahtien tehtävät ovat monipuolisia. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua eli muun muassa kajakkien ja SUP-lautojen vuokrausta, kioskimyyntiä sekä opastusta siitä miten vajalla ja laiturilla toimitaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu esim. kiinteistön ja kaluston kunnossapitoa, huoltoa ja siivousta; plussaa mikäli olet kätevä käsistäsi! Perehdytämme tehtäviin.

Työt painottuvat kesäkuukausiksi, mutta niitä on tarjolla myös touko- ja syyskuussa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon hakijan toiveet työtuntien määrästä ja ajankohdista.

Toivomme hakijalta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun ja melontaan. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta melonnasta. Monipuolinen kielitaito on eduksi.

Toiminnanohjaaja, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa vajan toiminnan organisointi ja vajavahtien työn ohjaaminen, on jo aiemmin valittu.

Melonnanohjaajia haemme ohjaamaan joitakin kesän melontatapahtumia. Näitä voivat olla esimerkiksi koululaisille, junioreille, yrityksille ja erityisryhmille tarjottavat melonnat.

Lähetä hakemuksesi, joka voi myös olla vapaamuotoinen videohakemus, 5.2.2023 mennessä Saaristomeren Melojien hallitukselle, osoitteeseen posti@melojat.net. Ilmoita myös toiveesi työtuntien määrästä ja ajankohdasta. Lisätietoja voit pyytää samasta osoitteesta tai soittamalla Liisa Ruuhimäki puh. 040 8421123.