Yleistä

tietoa-seurasta-pystykuvaSaaristomeren Melojat ry on turkulainen vuonna 1992 perustettu melonnan yleisseura. Jäsenemme harrastavat kaikkia melonnan alalajeja retki- ja koskimelonnasta aina kilpamelontaan. Noin 130 seuran omistamaa kajakkia takaa mahdollisuuden tutustua kauttamme melontaan monipuolisesti. Melontahan sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja fyysisestä kunnosta riippumatta!

Kesän aikana järjestämme useita aloittelijoille sopivia melontakursseja, ja melontakeskus Ispoisissa Pitkäsalmen rannalla palvelee melojia koko kesän ajan lähes joka päivä. Melontakeskuksesta voit esimerkiksi vuokrata kajakin pariksi tunniksi, ja lähteä rentouttavalle melontalenkille Turun kauniiseen saaristoon. Yrityksille ja muille ryhmille järjestämme tilauksesta melontakouluja ja elämysretkiä. Ja melontakausihan ei talven tuloon pääty, silloin siirrymme uimahallille melonnan saloja harjoittelemaan!

Innokkaille melojille jäsenyytemme on ehdottomasti edullisin tapa nauttia melonnasta. Jäsenille esimerkiksi lyhyet alle vuorokauden kajakkivuokrat ovat ilmaisia, ja pidemmälle reissulle kajakin saa mukaan puoleen hintaan. Jäsenmaksuun sisältyy myös Suomen Melonta- ja Soutuliiton Melonta ja soutu -lehti.

Tervetuloa tutustumaan melonnan maailmaan!

Tutustuthan alla nähtävään Saaristomeren Melojat ry:n seurakäsikirjaan, jonka avulla pääset vaivattomasti tutustumaan seuramme toimintatapoihin.

saaristomeren-melojat-ry_seurakasikirja2016