Kuvagalleria

Tervetuloa Saaristomeren Melojien kuvagalleriaan!

Olemme koonneet tähän kuvagalleriaan runsaasti erilaisia melonta-aiheisia kuvia. Kuvia löytyy niin seuran tapahtumista, kun jäseniemme tai muiden melojien melontareissuilta. Kuvat on järjestetty tapahtumakohtaisesti omiin kansioihinsa käytettävyyden helpottamiseksi. Muistathan kuitenkin että kuvien käyttäminen esimerkiksi julkaisuihin ilman kuvaajan lupaa on ehdottomasti kielletty!

>> Sisään kuvagalleriaan galleria_ruokalepo_pieni

Haluatko omia kuviasi esille?

Voit lähettää myös omia melonta-aiheisia kuviasi julkaistavaksi kuvagalleriaan. Muistathan kuvia lähettäessäsi seuraavat asiat:

  • Kerro kuvaajan nimi sekä retki, tapahtuma tms. ajankohtineen josta kuvat on otettu
  • Lähetä meille valikoidusti 5-15 kuvaa retkeä, tapahtumaa tms. kohti osoitteeseen kuvapankki @ melojat.net tai toimita kuvasi meille postitse osoitteeseen Saaristomeren Melojat ry, Kuvapankki, Rykmentintie 55, 20880 Turku.
  • Muistathan että sinulla tulee olla lähettämiisi kuviin kaikki tekijänoikeudet, etkä saa loukata voimassaolevaa lainsäädäntöä. Lähettämällä kuvat seuralle annat meille oikeuden julkaista lähettämäsi kuvat seuran julkaisuissa. Seura ei vastaa kuvien mahdollisesta ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa tapahtuvasta käytöstä.