PiKanootti 25.9.2020

PiKanootti 25.9.2020

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

MELONTAKESKUS HILJENEE TALVIKAUDEKSI

Melontakeskus sulkee ovensa sunnuntaina 27.9. Tällä viikolla olemme avoinna vielä lauantaina ja sunnuntaina klo 11 – 16. Avaamme melontakeskuksen jälleen toukokuussa 2021.

Viikonlopuksi on luvattu kaunista säätä. Tervetuloa melomaan!

**

VAJAN SYYSTALKOOT KESKIVIIKKONA 30.9.

Melontakeskuksen perinteiset syystalkoot pidetään klo 17.00 alkaen. Talkoopanostasi tarvitaan. Saatamme yhdessä vajan talvikuntoon!

**

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA

  • Koskiviikonloppu merimelojille Kymijoella 2. – 4.10.
  • Myöhäinen syysretki 6. – 8.11.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan.

**

UIMAHALLIMELONNAT SYYS- JA TALVIKAUDELLA 2020 – 2021

Aikuisten uimahallimelonnat alkavat Turun Uimahallilla sunnuntaina 1.11. klo 19 – 21. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.

**

VAJA-ASIOITA

Syksyn pimetessä muistathan sulkea ison vajan ja sivuvajojen ovet, sammuttaa valot sekä laittaa kajakit ja muun kaluston paikoilleen. Kuitenkin siten, että kelluntaliivit ja aukkopeitteet kuivuvat hyvin. Jätä kajakin luukut auki.

Seura on hankkinut kaksi uutta monikäyttöistä punaista muovista retkikajakkia pieni- ja keskikokoisille melojille: Zegul Arrow Nuka ja Boreal Design Baffin.

**

BLOGI

Saaristomeren Melojien blogiin on päivitetty kertomuksia kauden 2020 retkiltä. Käy lukemassa miten sujui Itäisen Suomenlahden ja Tammisaaren retket sekä koulutuksellinen viikonloppu Saaristomerellä. Blogin löydät osoitteesta https://saaristomerenmelojat.blogspot.com/

**

SMM KESÄRINKI

Seuran jäsenien keskinäistä viestintää varten Facebookista löytyy suljettu ryhmä SMM Kesärinki, johon kaikkien jäsenten kannattaa liittyä ja osallistua keskusteluun. Ringissä jokainen voi esimerkiksi ehdottaa iltalenkkejä tai omatoimiretkiä ja löytää melontakavereita sekä keskustella vaikkapa varusteista. 

**

SMM KYLMÄRINKI

Talvimelojille tarkoitettu SMM Kylmärinki on suljettu Facebook-ryhmä, missä voit muun muassa kysellä seuraa kuivapukukauden retkille. Liity siihen, jos sinulla on kylmään kauteen riittävät taidot ja varusteet.

**