PiKanootti 25.9.2019

PiKanootti 25.9.2019

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme
osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

MELONTAKESKUS HILJENEE TALVIKAUDEKSI

Melontakeskus sulkee ovensa 30.9. Avaamme melontakeskuksen jälleen toukokuussa 2020.

Tällä viikolla olemme avoinna

-torstaina klo 17-20, samassa yhteydessä syystalkoot
-lauantaina ja sunnuntaina klo 11-15.

Säävaraus. Seuraa aukioloaikojamme netti- ja Facebook-sivultamme. Tervetuloa melomaan!

**

VAJAN SYYSTALKOOT TORSTAINA 26.9.

Melontakeskuksen perinteiset syystalkoot pidetään klo 17.00 alkaen. Talkoopanostasi tarvitaan. Saatamme yhdessä vajan talvikuntoon!

**

KAJAKINKORJAUSILTA MAANANTAINA 30.9.

Tervetuloa kajakinkorjausiltaan vajalle klo 17.00 alkaen. Ilta on infopainotteinen eikä sen aikana varsinaisesti tehdä kajakinkorjauksia vaan kartoitamme, millaista tarvetta seuramme jäsenistölle on liittyen kajakinkorjaukseen. Samalla otamme mielellämme vastaan tietoa siitä, millaista osaamista jäsenistöllä jo on ja löytyisikö osaamisen ja taidon jakamiseen kiinnostusta esimerkiksi kaudella 2020. Tutustumme myös melontakeskuksen kajakinkorjaukseen soveltuviin tiloihin, materiaaleihin ja välineisiin.

Tapahtumaa vetävät Markku Kuittinen sekä Miika Dietrich.

Kajakinkorjausilta saa mahdollisesti jatkoa vielä tänä syksynä tai ensi keväänä, riippuen ensimmäisen illan suosiosta. Tapahtuma on avoin, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

**

KOSKIVIIKONLOPPU MERIMELOJILLE KYMIJOELLA 4. – 6.10.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

**

KAJAKKIPAIKAT

Seuran kaksi uutta sivuvajaa ovat jo pystyssä ja lähiaikoina ne otetaan käyttöön. Jos tarvitset uuden kajakkipaikan etkä ole vielä kajakkipaikkajonossa, otathan yhteyttä Marja Koivuseen, marjakoivunen@gmail.com

**

AIKUISTEN UIMAHALLIMELONNAT SYYS- JA TALVIKAUDELLA 2019 – 2020

Ajankohta: Sunnuntaisin 3.11. – 15.12.2019 ja 5.1. – 5.4.2020 klo 19 – 21.

Paikka: Turun Uimahalli, Rehtorinpellonkatu 4, Turku.

Hinta: Jäseniltä 5 euroa. Seuran ulkopuolisilta 10 euroa. Rahastus on tullessa.

Uimahallin ovi on pidettävä lukossa. Päivystys on klo 18.50 – 19.10. Jos myöhästyt, soita Kristianille, puh. 050 557 5737. Tiloissa on yksi pesuhuone ja yksi sauna, joissa käytetään uimapukua. Pukuhuoneen käytävät on jaettu verhoilla niin, että ensimmäinen käytävä on miehille ja perimmäinen käytävä on naisille. Seuran puolesta paikalla on koskikajakit, muutamat retkikajakit, aukkopeitteet ja melat. Uimapuvun ja pyyhkeen lisäksi voit ottaa mukaasi esim. uimalasit ja nenäklipsin. Hallille voit jättää oman koskarin, jos se on muidenkin käytettävissä. Lisäksi sinne voi tuoda pari omaa retkikajakkia. Koskarit jäävät viikoksi altaan reunalle verhojen taakse. Huom! Kajakit ja varusteet tulee pestä huolellisesti uimahalliin tuotaessa. Ennen kuin suljet pukukaappisi varmista, että avain sopii kyseiseen lukkoon.

Altaalla voit harjoitella esimerkiksi eskimopyrähdyksiä, tuentoja, ohjaamista ja pelastautumisia. Paikalla on melontaohjaajia, jotka mielellään opastavat. Uimahalliharjoittelu sopii mainiosti myös aloittelijoille. Tervetuloa mukaan!

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen jne. muutoksesi.


TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.


POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net