PiKanootti 24.1.2019

PiKanootti 24.1.2019

**

UUSIA JUNNUOHJAAJIA HAETAAN

Junnutiimimme hakee uusia nuorisotoiminnasta kiinnostuneita ohjaajia sekä vapaaehtoiseen talkootyöhön että tuntiperusteiseen palkkaukseen perustuvaan toimintaan. Aiempaa kokemusta ei vaadita, tarvittaessa koulutamme uudet ohjaajat.  Lisätiedot: Jussi Paatonen, jussi.paatonen@melojat.net, p. 041 440 0730.

**

RETKI-ILTA

Retki-ilta pidetään torstaina 28.2. klo 18 alkaen Panimoravintola Koulussa, historianluokka, Eerikinkatu 18, Turku. Kaikki retkistä kiinnostuneet tervetuloa tulevan kesän retkien suunnitteluiltaan! Retkiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Peteriin, petnylund@gmail.com, puh. 040 867 5058.

**

AIKUISTEN UIMAHALLIMELONNAT JATKUVAT TALVIKAUDELLA 2019

Tule harjoittelemaan esimerkiksi eskimopyrähdyksiä, tuentoja, ohjaamista ja pelastautumisia. Paikalla on melontaohjaajia, jotka mielellään opastavat. Uimahalliharjoittelu sopii mainiosti myös aloittelijoille.
Ajankohta: Sunnuntaisin 14.4. asti, kello 19 – 21.
Paikka: Turun Uimahalli, Rehtorinpellonkatu 4.
Hinta: Jäseniltä 5 euroa. Seuran ulkopuolisilta 10 euroa. Rahastus on tullessa.

Uimahallin ulko-ovi on pidettävä lukossa. Päivystys on klo 18.50 – 19.10. Jos myöhästyt, soita Kristianille, puh. 050 557 5737.

Tiloissa on vain yksi pesuhuone ja sauna, joissa käytetään uimapukua. Pukuhuoneen käytävät on jaettu verhoilla niin, että ensimmäinen käytävä on miehille ja perimmäinen käytävä on naisille. Seuran puolesta paikalla on kajakit, aukkopeitteet ja melat. Uimapuvun ja pyyhkeen lisäksi voit ottaa mukaasi esim. uimalasit ja nenäklipsin. Hallille voit jättää oman koskarin, jos se on muidenkin käytettävissä. Lisäksi sinne voi tuoda pari omaa retkikajakkia. Koskarit jäävät viikoksi altaan reunalle verhojen taakse. Huom! Kajakit ja varusteet tulee pestä huolellisesti uimahalliin tuotaessa. Ennen kuin suljet pukukaappisi varmista, että avain sopii kyseiseen lukkoon.

**

KAJAKKIPAIKKA- JA AVAINMAKSUT

Vuoden 2019 kajakkipaikat ja avainmaksut on juuri laskutettu. Jos et enää tarvitse kajakkipaikkaa tai avainta, sovi avainten palauttamisesta Marja Koivusen kanssa, marjakoivunen@gmail.com, puh. 044 217 5209.

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin posti@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen jne. muutoksesi.


TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää netissä tai PiKanootissa, lähetäthän tekstisi sähköpostiin tiedotus@melojat.net.


POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen posti@melojat.net.