PiKanootti 13.11.2020

PiKanootti 13.11.2020

Saaristomeren Melojien jäsentiedote. Seuraa myös kotisivujamme www.melojat.net, Facebook-sivujamme ja blogiamme osoitteessa https://saaristomerenmelojat.blogspot.com

**

ISON VAJAN LATTIA UUSITTU

Lattia on nyt upean tasainen ja vaja on taas käytössä normaaliin tapaan. Kiitos projektin vetäjälle Pekalle ja kaikille muillekin talkoolaisille! Kaupunki saattaa vielä lähiaikoina tehdä asfalttitöitä piha-alueella.

**

UIMAHALLIMELONNAT JATKUVAT PIENIN MUUTOKSIN

Aikuisten uimahallimelonnat jatkuvat Turun Uimahallilla sunnuntaisin klo 19 – 21. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.

Jotta emme häiritse edellisen vuoron uimareita, uimahallin ovi on aikaisemmasta poiketen jatkossa auki vasta klo 19 -19.20. Poistumme hallista viimeistään klo 21.

**

SEURAN AKTIIVIEN ETUJÄRJESTELMÄ

Kiitos kaikille niille, jotka ovat tänä vuonna runsaalla talkoopanoksella osallistuneet seuramme toiminnan pyörittämiseen kuten melontojen ohjaamiseen, toimistotöihin, kalustosta huolehtimiseen ynnä muuhun. Suurkiitos!

Näille aktiiveille lähetämme viimeistään tammikuussa erillisen ilmoituksen vuoden 2020 aktiivisuuden tuomista eduista vuodelle 2021.

**

UUTTA KALUSTOA

Seuralle on hankittu uutta kalustoa seuraavasti:

-Kape Spirit 51 kuntokajakkeja 4 kpl

-PH Revenge poolokajakki

-NDK Explorer retkikajakki (käytettynä)

-Reval Mini LC PE retkikajakki

-Tiderace Vortex retkikajakkeja 2 kpl

-Silverbirch Firefly 14 Duracore sooloavokanootti.

**

TIETOJEN PÄIVITYS
Muistathan ilmoittaa sähköpostiin jasen@melojat.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen, jne. muutoksesi.


TIEDOTTAMINEN
Jos haluat viestittää esim. PiKanootissa, seuran kotisivuilla, Facebookissa tai blogissa, ilmoita siitä sähköpostiin tiedotus@melojat.net.


POSTISTUSLISTALTA POISTAMINEN
Jos haluat pois PiKanootin postituslistalta, niin ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net