PiKanootti 10/2013 – 21.12.2013

RAUHALLISTA JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE MELOJILLE!

– – – – –

TONNARIT

Meloja -lehdessä ei näkynyt pyyntöä melontakilometrien ilmoittamisesta (tonnarilista). Keräämme kuitenkin seuran oman ”puolitonnarilistan”. Ilmoittakaa siis kaikki 500 km tai enemmän melontakilometriluvut 05.01.2014 mennessä maarit.suomi@melojat.net .

– – – – –

KAJAKKIEN UIMAHALLILLE KULJETUSTALKOOT

Su 12.01.2014 klo 17 vajalla.

– – – – –

UIMAHALLIMELONNAT

Aika: su 12.01.-13.04.2014 junnut klo 18-19 ja aikuiset klo 19-21

Paikka: Turun uimahalli, Rehtoripellonkatu 4, Turku

Hinta: 2 e junnut ja 4 e aikuisjäsenet (junnujen rahastus lähtiessä, aikuisten tullessa)

Uimahallin ovi on lukossa ja se on pidettävä lukossa, jotta pitkäkyntiset eivät pääse pukuhuoneisiin. Päivystys ovella ennen junnuvuoroa klo 17:50-18:00. Jos myöhästyt soita Tapanille, 044 529 9700. Ovipäivystys aikuisille klo 18:50-19:10. Jos myöhästyt, soita Maaritille, 040 513 7504.

Tiloissa on yksi pesuhuone sekä yksi sauna, joten kummassakin käytetään uimapukua. Pukuhuoneen käytävät on jaettu verhoilla niin, että toinen käytävä on miehille ja toinen, perimmäinen, naisille.

Hallilla on 25 metrin allas, joten sinne maksuu mukavasti noin kahdeksan koskaria. Hallille voi jättää oman koskarin, jos se on myös muiden käytettävissä. Lisäksi sinne voi tuoda kerralla pari (omaa) retkikajakkia. Koskarit voidaan jättää viikoksi altaan reunalle vanhan solariumpaikan verhojen taakse.

– – – – –

BLOGI

Seuralla on nyt ”virallinen” blogi osoiteessa saaristomerenmelojat.blogspot.com. Blogi tavoite on olla osittain Lapakulma –lehden seuraaja eli blogiin voi postata (eli lähettää tekstin ja muutaman kuvan) retkestä tai tapahtumasta.

Jotta saadaan blogi hyvään alkuun, niin lähettäkää sähköpostiin maarit.suomi@melojat.net, juttuja ja kuvia viime kesän tapahtumista ja retkissä. Jatkossa voi milloin vain lähettää postauksen em. sähköpostiosoitteeseen, mielellään mahdollisimman pian retken tai tapahtuman jälkeen.

– – – – –

SEURAN TIEDOTUS

Seuran tiedotustavat ovat nykyään moninaiset

Nettisivuilla, www.melojat.net, kerrotaan perustiedot seurasta, hinnastosta, yhteysteidoista,… Siellä on myös Ajankohtaista –palsta sekä tapahtumakalenteri. Nettisivut ovat seuran päätiedotuskanava.

Blogin, saaristomerenmelojat.blogspot.com, tehtävä on kerrottu yllä.

Facebookissa,  www.facebook.com/pages/Saaristomeren-Melojat/101546083228995, muistutetaan lähestyvistä tapahtumista, hehkutetaan menneitä tapahtumia, jaetaan mielenkiintoisia linkkejä,..

Ilmoitustaululla mainostetaan esim. retkiä sekä ilmoitellaan myytävistä ja ostettavista melontatavaroista.

Sähköpostilla lähetetään PiKanootteja, ohjaaja- ja junnutiedotteita. PiKanootissa kerrotaan uusista tai ajankohtaisista asioista.

Kuvapankkiin tallennetaan retkien ja tapahtumien kuvia.

Nimenhuuto.com:ssa on junnujen treenikalenteri.

– – – – –

KAJAKKIPAIKKOJA VAPAANA

Muutama kajakkipaikka vapaana! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: jasen@melojat.net

– – – – –

ILMAINEN KAJAKKIVUOKRAUS TAI KAJAKKIPAIKKA KOKO KAUDEKSI?
– lähden mukaan talkootoimintaan

Pystyäksemme tarjoamaan laadukasta toimintaa niin jäsenillemme kuin ulkopuolisille tarvitsemme runsaasti talkootyövoimaa melonnanohjauksien lisäksi myös seuran toimintaan liittyviin taustatöihin. Haemmekin ensi kaudeksi lisää vapaaehtoisia toimijoita useisiin eri tehtäviin liittyen niin kaluston, trailerien kuin vajan huoltamiseen, sekä hallintoon ja pienempien tapahtumien järjestämiseen.

Osallistumalla sinun on mahdollista ansaita itsellesi esimerkiksi maksuton kajakkien vuokraus kesän reissuille, tai maksuton kajakkipaikka. Jokaiseen tehtävään annetaan tarvittava perehdytys, joten ota siis rohkeasti yhteyttä ensi osoitteeseen posti@melojat.net

– – – – –

SEURAN UUDET SÄÄNNÖT

Seuran uudet säännöst astuivat voimaan 11.11.2013. Oleellisin muutos vanhoihin sääntöihin verrattuna on se, että vuosikokouksia on kahden sijasta yksi. Sääntöjen mukaan vuosikokous on pidettävä helmi-huhtikuussa. Käytänössä, koska kokouksessa käsitellään tilinpäätös, vuosikokouksen ajankohta tulee olemaan huhtikuussa.

Vuosikokouksessa vahvistetaan tilinpäätös, tulo- ja menoarvio, liittymis- ja jäsenmaksut, toimintasuunnitelmat ja toimintekertomukset, annetaan hallitukselle vastuuvapaus, valitaan puheenjohtaja sekä uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä valitaan toiminnantarkastajat.

Johtokunta on nykyään hallitus.Uudet säännöt noudattavat pääosin yhdistysrekisterin suositussääntöjä yhden vuosikokouksen säännöiksi.

– – – – –

RETKI-ILTA

Ma 24.02.2014 klo 18 Panimoravintola Koulun Historia-luokka, Eerikinkatu 18, Turku

Muistellaan viime kesän retkiä ja suunnitellaan seuraavan kesän retkiä. Kaikki tervetulleita!

– – – – –

KUNTOPIIRI JA SÄHLYHARJOITUKSET

Yhteisharjoitukset joulutauolla. Harjoitukset jatkuvat tammikuussa.

– – – – –

TIETOJEN PÄIVITYS

Muistathan ilmoittaa sähköpostiin posti@melonta.net kaikki sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, nimen,.. muutoksesi.

– – – – –

SMM SEURAMALLISTO

Uutta seuramallistoa voi tilata milloin vain. Seuramallistokuvasto ja tilausohje löytyvät osoitteesta http://melojat.net/uusi-seuramallisto/

– – – – –

MUIDEN TAPAHTUMIA

RETKILUISTELUKURSSI
Ke 08.01.2014 klo 18
Lisätiedot: www.skrinnair.fi tai maarit.suomi@melojat.net

– – – – –

Jos haluat viestittää netissä tai PiKanootissa, lähetä tekstisi sähköpostiin tiedotus(at)melojat.net.