Nuoriso

nuori-suomi-melojalogoJärjestämme ympäri vuoden erilaista toimintaa niin harraste- kuin kilpamelonnasta kiinnostuneille nuorille. Kesäisin toimintamme painottuu itse melonnan ympärille, ja tarjolla on säännöllisten yhteisharjoituksien lisäksi myös leiri-, kilpailu- ja retkitoimintaa. Syksyllä ja talvella harjoituksemme siirtyvät sisätiloihin, jolloin pelailemme pallopelejä ja teemme erilaisia kuntoharjoitteita. Lisäksi teemme lajikokeiluja, esimerkkinä telinevoimistelu (syksy 2012 -kevät 2013 ja kevät 2014), crossfit, lumikenkäily ja sirkustelu talvikautena 2012-13 sekä sulkapallo, nyrkkeily, karting ja crossfit keväällä 2014. Leiritoiminta jatkuu myös varsinaisen melontakauden ulkopuolella, tarjolla on esimerkiksi lajiliiton nuorten yhteinen syys- ja hiihtoleiri.

Olemme myös Suomen ensimmäinen melonnan Nuori Suomi -seura, ja näkyvänä osoituksena laadukkaasta toiminnastamme käytössämme on Nuori Suomen melonnan oma sinettilogo.

nuorisotoiminta_vesillaMiten mukaan?

Mukaan toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 8-vuotiaat uimataitoiset nuoret. Kesä- heinä- ja elokuussa järjestämme junnumelontakouluja, joissa kokeillaan erilaisia kajakkeja, ja opetellaan monipuolisesti melonnan taitoja. Kesän 2015 tapaan olemme myös tänä vuonna mukana Turun Sanomien kesälajeissa, TS melontakouluna. Junnumelontakoulun jälkeen melontaharrastus jatkuu luontevasti ohjatuissa melontaharjoituksissa SMM nuoriso -ryhmässä.

Melontakoulujen lisäksi helppo tapa tutustua toimintaamme on tulla paikan päälle seuraamaan junnutreenejämme, jotka löydät treenit ja tapahtumat -osiosta. Ilmoitathan kuitenkin junnutreeneihin tulostasi mielellään paria päivää ennen osoitteeseen mia.dietrich@melojat.net, niin osaamme varautua tutustuttamiseen!

IMG_3395

Tiedotus

Tiedotamme toiminnastamme kuukausittain sähköpostitse lähetettävällä junnutiedotteella. Tiedotteet löydät myös www-sivuiltamme jäsentiedotteet-kohdasta, ja mukaan junnujen sähköpostilistaan (junnut ja vanhemmat) voit liittyä lähettämällä pyynnön osoitteeseen mia.dietrich@melojat.net

Junnutreenien ajat sekä mahdolliset peruutukset löydät varmimmin sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästämme, nimenhuuto.com:sta (ks. treenit ja tapahtumat -osio).