Kilpamelonta

Kilpajaosto vastaa aikuisten kilpailutoiminnasta ja tukee harjoittelua. Nuorisojaosto puolestaan vastaa nuorten kilpailutoiminnasta.

Kilpamelojamme harrastavat pääosin ratamelontaa. He ovat menestyneet hyvin kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Myös maratonmelonnassa on menestytty. Syksyisin järjestämme omat seuramestaruuskilpailut.

Valmentajamme järjestävät aktiivisesti harjoituksia seura- kuin liittotasolla. Tuomarimme ovat toimitsijoina ratamelonnan SM-kilpailuissa ja kansainvälisen liiton (ICF) tuomareina maailmancup -kilpailuissa. Olemme myös vuosittain järjestäneet maratonmelonnan kilpailuja Turussa.

Melontakeskuksessa on hyvä harjoitella. Sen edessä on poijuilla merkitty 2-ratainen, 1 000 metriä pitkä melontarata. Seuralla on runsaasti kilpakajakkeja kilpamelojien käyttöön.

Mukaan toimintaan pääset helpoimmin käymällä seuran junnumelontakoulun, jossa nuoret tutustuvat melontavälineisiin ja oppivat melonnan perusteet. Aikuisilla kilpamelonta alkaa yleensä kuntomelonnan kautta. Alkuun pääsee seuran välineillä.

Yleistä ratamelonnasta
Yleistä maratonmelonta