Liittyminen jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi! Jäsenenä tutustut toisiin melojiin ja voit monipuolisemmin, edullisemmin ja turvallisemmin harrastaa melontaa. Jotta oppisit vajan käytännöt ja melonta olisi turvallista, sinun tulee ennen liittymistä käydä melonnan peruskurssi tai ohjattu melontakokeilu.

Tästä linkistä voit ilmoittautua jäseneksi. Jäsenasioista voit kysellä lisää osoitteesta jasen@melojat.net.

Jäsenmaksut

 Alle 18v Aikuinen
Jäsenyys 30 e 65 e
Kannatusjäsenyys 20 e 20 e

Kannatusjäsenyys sisältää vain jäsenpostin.

Jäsenedut

Jäsenyytemme tarjoaa runsaasti etuja.

  • Voit osallistuja seuran järjestämiin edullisiin tai ilmaisiin tilaisuuksiin kuten retkiin, koulutuksiin ja uimahalliharjoituksiin.
  • Saat käyttää seuran kalustoa, kun lähdet melontakeskuksesta melomaan sen aukioloaikana ja jäsenpostin.
  • Saat 50 %:n alennuksen yhdestä kajakkiyksiköstä tai -kaksikosta vuokrausta kohden vuokratessasi kajakin esimerkiksi mökille tai yli yön kestävälle retkelle.

Voit saada melontakeskuksen avaimen, jolla pääset sisään vajan aukioloaikojen ulkopuolella, jos olet ollut seuran jäsen ja melonut ahkerasti jo yhden melontakauden. Poikkeustapauksissa avain voidaan myöntää aiemminkin. Lähetä perusteltu pyyntö osoitteeseen avaimet@melojat.net. Avaimesta peritään avainmaksu (Hinnasto).

Vapaaehtoistoiminta

Jäseneltä toivotaan osallistumista talkoisiin ja muuhun vapaaehtoistoimintaan, jotta seuramme pystyy tarjoamaan monipuolista toimintaa kohtuuhintaan.

Yhteystietojen muuttaminen

Mikäli yhteystietosi muuttuvat, ilmoita siitä osoitteeseen jasen@melojat.net

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste_SMM