Jäseneksi

Liittyminen jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi! Jäsenenä tutustut toisiin melojiin ja voit monipuolisemmin, edullisemmin ja turvallisemmin harrastaa melontaa. Jotta oppisit vajan käytännöt ja melonta olisi turvallista, sinun tulee ennen liittymistä käydä ohjattu melontakokeilu tai melonnan peruskurssi.

Tästä linkistä voit ilmoittautua jäseneksi. Jäsenasioista voit kysellä lisää osoitteesta jasen@melojat.net.

Jäsenmaksut

 Alle 18v Aikuinen Perhe
Jäsenyys 40 e 65 e  130 e
Kannatusjäsenyys 20 e 20 e

Perhemaksu sisältää kaksi aikuista ja samassa taloudessa asuvat alle 18-vuotiaat lapset.

Kannatusjäsenyys sisältää vain jäsenpostin.

Jäsenedut

Jäsenyytemme tarjoaa runsaasti etuja.

  • Voit osallistuja seuran järjestämiin edullisiin tai ilmaisiin tilaisuuksiin kuten retkiin, koulutuksiin ja uimahalliharjoituksiin.
  • Saat käyttää seuran kalustoa, kun lähdet melontakeskuksesta melomaan sen aukioloaikana ja jäsenpostin.
  • Saat 50 %:n alennuksen yhdestä kajakkiyksiköstä tai -kaksikosta vuokrausta kohden vuokratessasi kajakin esimerkiksi mökille tai yli yön kestävälle retkelle.

Voit saada melontakeskuksen avaimen, jolla pääsee sisään vajan aukioloaikojen ulkopuolella. Jos olet ollut seuran jäsen ja melonut ahkerasti jo yhden melontakauden, voit lähettää perustellun pyynnön saada avaimen osoitteeseen posti@melojat.net. Avaimen myöntää harkinnan mukaan seuran hallitus. Avainmaksu (Hinnasto).

Vapaaehtoistoiminta

Jäseneltä toivotaan osallistumista talkoisiin ja muuhun vapaaehtoistoimintaan, jotta seuramme pystyy tarjoamaan monipuolista toimintaa kohtuuhintaan.