Tervetuloa Saaristomeren melojien jäsentapahtumaan Tuorlan planetarioon 17.1.2019

Tervetuloa kaikki jäsenet aloittamaan uusi vuosi yhdessä melontaystävien kanssa Tuorlan planetarioon torstaina 17.1.2019 klo 18.00-20.00.
 
Tuorlan planetaario sijaitsee Piikkiössä (Väisäläntie 20, noin 12 km Turun keskustasta). Pääset paikalle valtatietä 110 joko omalla autolla, ennalta sopimillasi kimppakyydeillä tai busseilla 700 (puutorilta) tai 702 (linja-autoasemalta). Tarkastathan aikataulut www.foli.fi. Bussipysäkiltä planetariolle on n. 400 m kävelyosuus.
 
Tapahtuma alkaa ohjatulla tutustumisella observatorioon ja planetaarioesityksellä. Varaudu observatorio-osuuteen lämpimillä ulkovaatteilla. Tämän osuuden kesto on noin 50 minuuttia. Ohjelman jälkeen juomme yhdessä kahvit ja vaihdamme kuulumiset. Luomme samalla vähän katsausta niin menneeseen kuin tulevaankin. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 20.
 
Voit tutustua planetarioon jo ennakkoon: http://www.astro.utu.fi/planetaario/
 
Tapahtuma on jäsenille maksuton ja mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittaudu 7.1.2019 mennessä osoitteeseen kaisa.vartio@gmail.com. Laita viestin otsikoksi ILMOITTAUTUMINEN JÄSENTAPAHTUMAAN ja kerro samalla mahdolliset erityisruokavaliosi. Voit ilmoittaa yhdellä viestillä itsesi lisäksi myös muita seuramme jäseniä mukaan tapahtumaan.
 
 
Tervetuloa mukaan!