Kevättalkoot 5.5.

Vajan kevättalkoot

Aloitamme klo 17. Jokaiselle löytyy jotain tekemistä. Seuramme toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja talkootoimintaan, jotta pystymme pyörittämään monipuolista toimintaa. Tarjolla pientä talkooevästä! Jokaisen panos on tärkeä, tule mukaan!

Melonta- ja roskienkeruuretki Saaristomeren ulkoreunalle

ROSKARETKI SAARISTOMEREN ULKOLUODOILLE 3.-7.8.2022

Saaristomeren Melojat ja Metsähallitus järjestävät kajakeilla tapahtuvan rantojensiivousretken Saaristomeren ulkoluodoille. Kohteena on Saaristomeren kansallispuiston tiukimmin suojeltu osa Jurmon eteläpuolella, jossa on luonnonsuojelusyistä ympärivuotinen liikkumiskielto. Tätä roskienkeruuta varten osallistujat saavat toki poikkeusluvan.

Ajamme vajalta kimppakyydeillä Pärnäisiin, josta siirrymme yhteysaluksella Jurmoon. Sieltä melomme Kalkskäriin (n. 12 km), joka toimii tukikohtanamme koko retken ajan. Roskien keruuta ja alueeseen tutustumista torstai, perjantai ja lauantai. Sunnuntaina melonta takaisin Jurmoon (n. 12 km), josta paluu yhteysaluksella Pärnäisiin ja edelleen Turkuun, jonne saapuminen noin klo 20:00.

Osallistujilta edellytetään kokemusta aallokkomelonnasta sekä pelastautumistaitoja. Kohde on altis tuulelle, mikä voi vaikuttaa retken toteuttamiseen. Metsähallitus tarjoaa aamiaiset ja päivälliset, mutta varaa riittävästi omia lounaita ja eväitä mukaan. Majoitus on omissa teltoissa Kalkskärillä koko retken ajan. Nopeimmille ja mukavuudenhaluisille löytyy muutama petipaikka saarella olevasta tuvasta. Retkelle otetaan enintään 10 melojaa.

Pidämme retkipalaverin vajalla tiistaina 2.8. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti palaverin jälkeen pidämme pelastautumisharjoitukset sekä pakkaamme trailerin seuraavan aamun varhaista lähtöä varten. Vetäjinä toimivat Esko Sorakunnas, Jukka Ruohonen ja Maarit Suomi. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Eskolle puh. 0400 868178, esko.sorakunnas@icloud.com

Brändön retki 19. – 24.7.2022

Luokitus: Keskivaativa melontaretki

Tervetuloa melontaretkelle Ahvenanmaan Brändöhön. Siellä meitä odottavat avara meri ja ulkosaariston kauniit, kallioiset saaret. Laskemme kajakit vesille Kustavin Pleikilässä ja sinne myös palaamme. Päivämatkat ovat noin 20-25 km. Yövymme teltoissamme saarilla ja laitamme itse ruokamme.

Seuran vajalta lähdemme kimppakyydeillä tiistaina aamulla. Ajomatkaa on noin 80 km. Palaamme Turkuun seuraavana sunnuntai-iltana. Kajakkien ja varusteiden kuljetukseen käytämme tarvittaessa seuran pakettiautoa ja traileria.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen retkeä. Kajakin voit varata seuralta tarvittaessa. Normaali peruskunto riittää. Suosittelemme, että melot  ainakin 100 km kesän aikana ennen retkeä. Kokeile myös, että jaksat meloa 25 km päivässä esim. Hirvensalon tai Ruissalon ympäri. Retki on sinänsä maksuton, mutta jaettavia kuluja voi tulla kimppakyydeistä yms., kuitenkin enintään 50 e.

Pidämme retkipalaverin vajalla maanantaina 4.7. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti palaverin jälkeen pidämme pakolliset pelastautumisharjoitukset.

Retkelle mahtuu enintään 10 melojaa.  Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto ja Leena Pitkänen.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 20.6. mennessä Kristianille p. 050 557 5737, kristianvuorilehto@gmail.com

Melontakoulutusta Saaristomerellä 2.-4.9.2022

Tervetuloa Saaristomeren kansallispuiston pohjoisosiin, jossa meitä odottavat avara meri ja ulkosaariston kauniit, kallioiset saaret.

Harjoittelemme muun muassa aallokkomelontaa, pelastautumisia, hinauksia, melontatekniikkaa, melontaa pimeässä ja suunnistusta. Todennäköisesti pääsemme harjoittelemaan isoon aallokkoon, joten sinulla tulee mielellään olla vähintään Meloja2 -taitokoetta vastaavat taidot. Tarvitset mukaan myös kosolti reipasta mieltä ja intoa oppia uutta. Räätälöimme ohjelman osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Yövymme teltoissamme saarilla, todennäköisesti molemmat yöt samassa saaressa. Laitamme itse ruokamme. Ota mukaan omat muonat ja varusteet. Kajakin voit lainata seuralta tarvittaessa. Tarvitset myös kuivapuvun, sillä harjoituksissa kastuu, eikä uimistakaan voi välttää. Saat etukäteen sähköpostitse lisätietoja varusteista, yms.

Tapaamme seuran vajalla perjantaina 2.9. klo 16.30, jolloin aloitamme kajakkien ja varusteiden pakkaamisen autoihin ja traileriin. Vajalta lähdemme matkaan klo 17.30. Ajomatkaa on yksi tunti Paraisten Granvikiin. Sieltä lähdemme melomaan illan pimetessä ja sinne palaamme sunnuntaina. Takaisin vajalle saavumme sunnuntaina viimeistään klo 19.

Ennen koulutusta kokoonnumme vajalla tiistaina 23.8. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti sen jälkeen pidämme pelastautumisharjoitukset.

Koulutus on jäsenetu. Kimppakyydeistä saattaa osallistujille tulla kuluja. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto ja Esko Sorakunnas. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 16.8. Kristianille, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, puh. 050 557 5737.

Katso vuoden 2020 ja 2019 vastaavan koulutuksen tunnelmia seuran blogista.

AVOKANOOTTIRETKI KOSKELJÄRVELLE 14. – 15.5.2022

Koskeljärvi on kaunis, mökitön lintujärvi Pyhäjärven länsipuolella, 70 km Turusta. Järvi on 8 km:n pituinen, jonka mielenkiintoisia saaria ja poukamia kiertelemme. Tarkkailemme myös lintuja ja saatamme käydä luontopolulla. 

Tapaamme vajalla lauantaina klo 9, jolloin aloitamme kanoottien ja varusteiden pakkaamisen seuran pakettiautoon, traileriin ja kimppakyytiautoihin. Vesillelaskupaikkamme on todennäköisesti Koskeljärven itärannan Härkluoma, jonne myös palaamme.  Takaisin Turussa olemme sunnuntaina viimeistään klo 18. 

Käytössämme on seuran tandem- ja soolokanootti sekä tarvittaessa vuokrakanootteja. 

Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen retkeä.

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja se sopii hyvin myös aloittelijoille. Itse retki on maksuton. Kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista.

Retken vetäjänä toimii Kristian Vuorilehto. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset hänelle viimeistään tiistaina 3.5., kristianvuorilehto@gmail.com, p. 050 557 5737. Kerro samalla, jos sinulla on käytettävissä oma avokanootti.

Lisätietoja retken kohteesta on osoitteessa http://www.luontoon.fi/koskeljarvi.

Tervetuloa mukaan!

Avokanoottikoulutusta edistyneille

Tule harjoittelemaan melontaa avokanootilla kouluttajien opastuksella vajalla keskiviikkona 11.5.2022 klo 18 – 21. 

Koulutus on tarkoitettu niille, joille avokanoottimelonnan perusteet ovat jotenkin tuttuja esim. edellisen päivän koulutuksesta, mutta joille esim. J-veto vaatii vielä hiomista.

Harjoittelemme avokanoottimelonnan tekniikkaa soolo- ja tandemkanootilla. Aiheina on mm. eteenpäin ja taaksepäin melontaa, ohjailua ja kääntymistä sekä sivuttain melontaa, useilla eri tekniikoilla, osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Illan lopuksi on mahdollisuus harjoitella pelastautumista. Huom! vesi on silloin todella kylmää. 

Ota mukaan vaihtovaatteet tai pukeudu kuivapukuun, jos sinulla sellainen on.

Käytössämme on seuran tandem- ja soolokanootti sekä tarvittaessa vuokrakanootteja. 

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu seuran jäsenille. Kouluttajina ovat Kristian Vuorilehto ja Petri Lindström. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kristianvuorilehto@gmail.com viimeistään tiistaina 3.5. Kerro samalla, jos sinulla on käytettävissä oma avokanootti. 

Avokanoottikoulutusta aloittelijoille

Tule harjoittelemaan melontaa avokanootilla kouluttajien opastuksella vajalla maanantaina 9.5.2022 klo 18 – 21.

Harjoittelemme avokanoottimelonnan perusteita soolo- ja tandemkanootilla. Aiheina on mm. kanoottiin meno, hyvä melonta-asento, eteenpäin melonta, taaksepäin melonta, ohjailu ja kääntyminen sekä sivuttain melonta. 

Varaudu kastumiseen vaikka emme harjoittele pelastautumisia eikä tarkoitus ole uida. Ota mukaan vaihtovaatteet tai pukeudu kuivapukuun, jos sinulla sellainen on. 

Käytössämme on seuran tandem- ja soolokanootti sekä tarvittaessa vuokrakanootteja. 

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu seuran jäsenille. Kouluttajina ovat Kristian Vuorilehto ja Petri Lindström. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kristianvuorilehto@gmail.com viimeistään tiistaina 3.5. Kerro samalla, jos sinulla on käytettävissä oma avokanootti.

Ohjattu melontakokeilu

Ohjattu melontakokeilu 27.6.

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja yhden illan melontakokeiluja. Käymällä melontakokeilun tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Melontakokeilun kesto ja sisältö

 • yksi ilta, noin 2,5 tuntia
 • pikatutustuminen kajakkimelontaan: melontatekniikka, kajakkiin meno ja poistuminen, ohjaaminen

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Kurssille otetaan kymmenen henkilöä; kouluttajia on kaksi. Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue.

Melontakokeiluun ilmoittaudut verkkokauppamme kautta, jossa myös suoritat maksun. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Ennen melontakokeiluun tulemista katso Varusteet melontakurssille ja Turvallisuus.docx .

Huom! Melontakokeilu on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ohjattu melontakokeilu

Ohjattu melontakokeilu 20.6.

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja yhden illan melontakokeiluja. Käymällä melontakokeilun tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Melontakokeilun kesto ja sisältö

 • yksi ilta, noin 2,5 tuntia
 • pikatutustuminen kajakkimelontaan: melontatekniikka, kajakkiin meno ja poistuminen, ohjaaminen

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Kurssille otetaan kymmenen henkilöä; kouluttajia on kaksi. Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue.

Melontakokeiluun ilmoittaudut verkkokauppamme kautta, jossa myös suoritat maksun. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Ennen melontakokeiluun tulemista katso Varusteet melontakurssille ja Turvallisuus.docx .

Huom! Melontakokeilu on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ohjattu melontakokeilu

Ohjattu melontakokeilu 13.6.

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja yhden illan melontakokeiluja. Käymällä melontakokeilun tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Melontakokeilun kesto ja sisältö

 • yksi ilta, noin 2,5 tuntia
 • pikatutustuminen kajakkimelontaan: melontatekniikka, kajakkiin meno ja poistuminen, ohjaaminen

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Kurssille otetaan kymmenen henkilöä; kouluttajia on kaksi. Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue.

Melontakokeiluun ilmoittaudut verkkokauppamme kautta, jossa myös suoritat maksun. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Ennen melontakokeiluun tulemista katso Varusteet melontakurssille ja Turvallisuus.docx .

Huom! Melontakokeilu on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ohjattu melontakokeilu

Ohjattu melontakokeilu 6.6.

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja yhden illan melontakokeiluja. Käymällä melontakokeilun tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Melontakokeilun kesto ja sisältö

 • yksi ilta, noin 2,5 tuntia
 • pikatutustuminen kajakkimelontaan: melontatekniikka, kajakkiin meno ja poistuminen, ohjaaminen

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Kurssille otetaan kymmenen henkilöä; kouluttajia on kaksi. Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue.

Melontakokeiluun ilmoittaudut verkkokauppamme kautta, jossa myös suoritat maksun. Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Ennen melontakokeiluun tulemista katso Varusteet melontakurssille ja Turvallisuus.docx .

Huom! Melontakokeilu on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Avokanoottikoskimelonta -viikonloppu

22.-24.4.2022 järjestetään kurssimuotoinen avokanootti koskimelonta viikonloppu Kymijoelle. Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Kokemusta täytyy olla kuitenkin avokanootti melonnasta ja sen lisäksi osallistujalla täytyy olla kuivapuku varusteena.

Ennen koskeen lähtöä pidetään pakolliset reskutustreenit vajan edustalla ke 20.4 klo 18-20.

Mukaan kurssille mahtuu viisi ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi (2 kaksikko kanoottia ja 1 soolokanootti). Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin, jos omaa avokanootti kalustoa löytyy. Yhteislähtö Turusta pe 22.4 iltapäivällä ja paluu su 24.4 illalla. Meillä on kohtuuhintainen mökki missä myös telttailumahdollisuus. Majoituksen hinta ja bensakulut jaetaan osallistujien kesken.

Kouluttajina Petri Lindström ja Kristian Vuorilehto. Kysymykset ja ilmoittautumiset petri.m.lindstrom@gmail.com .

Meloja 1 -peruskurssi

Meloja 1 -peruskurssi 18.-19.6.2022

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja kolme iltaa tai vaihtoehtoisesti viikonlopun kestäviä Meloja 1-peruskursseja. Käymällä Meloja 1-peruskurssin tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Meloja 1 -peruskurssin kesto ja sisältö

 • 10 h (3 arki-iltaa tai 2 päivää viikonloppuisin)
 • kajakkimelonnan perustekniikat: eteen- ja taaksepäinmelonta, ohjaaminen, rantautuminen, pelastautuminen
 • melontaturvallisuus
 • varusteet
 • melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue. Jokaisena kurssi-iltana tai molempina kurssipäivinä (viikonloppukurssit) mennään vesille.

Meloja1 -kurssin jälkeen pystyt melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. Kurssin suorittaneet saavat Meloja1 -taitokortin.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Kursseille mahtuu 15 osallistujaa / kurssi. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokaupassamme.

Ennen melonnan peruskurssille tulemista katso Turvallisuus.docx ja Varusteet melontakurssille

Huom! Melontakokeilu ja melonnan peruskurssi on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ajankohta: 18.-19.6.2022 kl 10-15

Paikka: Turun Soutu- ja Melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Varausehdot: 

Mikäli kurssia ei ole peruutettu viisi (5) vuorokautta ennen kurssin alkua, joudumme valitettavasti kovan kysynnän vuoksi veloittamaan koko kurssimaksun, vaikka et osallistuisikaan kurssille. Tätä aiemmat peruutukset kuluitta.

Meloja 1 -peruskurssi

Meloja 1 -peruskurssi 11.-12.6.2022

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja kolme iltaa tai vaihtoehtoisesti viikonlopun kestäviä Meloja 1-peruskursseja. Käymällä Meloja 1-peruskurssin tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Meloja 1 -peruskurssin kesto ja sisältö

 • 10 h (3 arki-iltaa tai 2 päivää viikonloppuisin)
 • kajakkimelonnan perustekniikat: eteen- ja taaksepäinmelonta, ohjaaminen, rantautuminen, pelastautuminen
 • melontaturvallisuus
 • varusteet
 • melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue. Jokaisena kurssi-iltana tai molempina kurssipäivinä (viikonloppukurssit) mennään vesille.

Meloja1 -kurssin jälkeen pystyt melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. Kurssin suorittaneet saavat Meloja1 -taitokortin.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Kursseille mahtuu 15 osallistujaa / kurssi. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokaupassamme.

Ennen melonnan peruskurssille tulemista katso Turvallisuus.docx ja Varusteet melontakurssille

Huom! Melontakokeilu ja melonnan peruskurssi on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ajankohta: 11.-12.6.2022 klo 10-15

Paikka: Turun Soutu- ja Melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Varausehdot: 

Mikäli kurssia ei ole peruutettu viisi (5) vuorokautta ennen kurssin alkua, joudumme valitettavasti kovan kysynnän vuoksi veloittamaan koko kurssimaksun, vaikka et osallistuisikaan kurssille. Tätä aiemmat peruutukset kuluitta.

Meloja 1 -peruskurssi

Meloja 1 -peruskurssi 2.-4.8.2022

Kiinnostaako sinua kajakkimelontaan tutustuminen tai uuden melontaharrastuksen aloittaminen? 

Saaristomeren Melojat järjestää kesän aikana aloittelijoille sopivia ohjattuja kolme iltaa tai vaihtoehtoisesti viikonlopun kestäviä Meloja 1-peruskursseja. Käymällä Meloja 1-peruskurssin tutustut melontaan turvallisesti, saat uudesta harrastuksestasi heti enemmän irti ja voit liittyä seuramme jäseneksi. Omia varusteita et kurssille tarvitse.

Meloja 1 -peruskurssin kesto ja sisältö

 • 10 h (3 arki-iltaa tai 2 päivää viikonloppuisin)
 • kajakkimelonnan perustekniikat: eteen- ja taaksepäinmelonta, ohjaaminen, rantautuminen, pelastautuminen
 • melontaturvallisuus
 • varusteet
 • melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet

Kurssi sisältää koulutuksen ja kalustovuokran (kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit). Koulutuspaikkana on Melontakeskus Uittamolla sekä sen edustalla oleva Pitkäsalmen suojainen vesistöalue. Jokaisena kurssi-iltana tai molempina kurssipäivinä (viikonloppukurssit) mennään vesille.

Meloja1 -kurssin jälkeen pystyt melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. Kurssin suorittaneet saavat Meloja1 -taitokortin.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi kurssilla! Kursseille mahtuu 15 osallistujaa / kurssi. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokaupassamme.

Ennen melonnan peruskurssille tulemista katso Turvallisuus.docx ja Varusteet melontakurssille

Huom! Melontakokeilu ja melonnan peruskurssi on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille. Tätä nuoremmille on oma junnumelontakoulunsa.

Ajankohta: 2.-4.8.2022 joka ilta klo 18.00-21.15

Paikka: Turun Soutu- ja Melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Varausehdot: 

Mikäli kurssia ei ole peruutettu viisi (5) vuorokautta ennen kurssin alkua, joudumme valitettavasti kovan kysynnän vuoksi veloittamaan koko kurssimaksun, vaikka et osallistuisikaan kurssille. Tätä aiemmat peruutukset kuluitta.