Yhteisretki Wikingin melojien kanssa elokuun alussa

Hei SMM:n jäsenet,

Saimme Kanotklubben Wikingin melojilta eli porvoolaisilta melojilta kutsun lähteä heidän kanssaan yhteisretkelle elokuun alussa. Alla  retken vetäjän eli Hansin laatima tiedote retkestä ja myös yhteystiedot, jos haluatte lisätietoja retkestä. Ne SMM:n jäsenet, jotka päättävät lähteä mukaan, niin ilmoittautukaapa: jasen@melojat.net. Kun tiedän lähtijät, niin sovitaan sitten kimppakyydeistä ja ilmoitan Hansille lähtijöiden määrän.

– Tarja Paavola

Tässä Hansin tiedote retkestä:

Tove Janssonin (s. 9. elokuuta 1914) 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestämme melontaretken 8.-10. elokuuta 2014  Söderskärille ja Klovharunille.

Tervetuloa katsomaan, mistä Tove Jansson on ideoinut piirroksensa, piirroshahmonsa ja kertomustensa tunnelmat.

Kokonaisuutena melontaretki on viikonlopun mittainen perjantai-ilta – sunnuntai. Halutessa voi osallistua vain lauantain (40 km), vain sunnuntain (30 km) tai vain lauantain ja sunnuntain (65 .. 80 km).  Koska retkikohteet ovat ulkosaaristossa, osallistujilta toivotaan normaalin hyvää kuntoa ja melontataitoa – ei kuitenkaan tarvitse olla huippumeloja.

Nähtävyydet:

Söderskärin majakka, Napoleonin sarkofagi, Norrholmenin pieni kivisauna (puita järjestetään), Onäsin kalliot, Klovharun (Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän mökki), Glosholmenin majakan (Muumitalon malli) rauniot…

Tiedustelut Hans von Bagh hans.von.bagh@gmail.com 0400320337