KOULUTUSVIIKONLOPPU KAJAKKIMELOJILLE

Tervetuloa harjoittelemaan kajakkimelontaan liittyviä taitoja kuten pelastautumisia, hinauksia ja aallokkomelontaa. Tarkempi ohjelma räätälöidään osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Tukikohtanamme on Turun kaupungin omistama Vienola  Rymättylässä, jossa voi majoittua mökkiin lavereille tai ulos omaan telttaan. Alueella on runsaasti hyviä telttapaikkoja. Sauna ja pesutilat ovat myös käytössämme. Vienolasta pääsee helposti melomaan Airiston aalloille sekä saarten ja lahtien suojaan.

Kokoonnumme kello 18 seuran vajalla, josta ajamme seuran pakettiautolla ja kimppakyydeillä Vienolaan. Kajakit kulkevat trailerissamme. Vienolaan on ajomatkaa Turusta noin 50 km, ja siellä on runsaasti parkkitilaa. Palaamme vajalle sunnuntaina viimeistään kello 19.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Kajakin voi vuokrata seuralta tarvittaessa. Kuivapuku, välikuivapuku tai vastaava on välttämätön, koska uimista ei voi harjoituksissa välttää. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse lisätietoja varusteista yms. ennen kurssia.

Kurssin hinta on 30e, joka maksetaan käteisellä kurssille lähtiessä.

Koulutus on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä porilaisen melontaseuran Melamajavien kanssa ja se on tarkoitettu kummankin melontaseuran jäsenille.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa.  Kouluttajina toimivat melontaoppaat Anu Holm ja Kristian Vuorilehto.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille 5.9. mennessä, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi