Päiväretki Ruissaloon

Melomme sataman ja Kansanpuiston kautta Ruissalon ympäri ja käymme jossain Ruissalon kesäkahviloista. Jos Airistolla tuulee liikaa, emme kierrä Kuuvannokkaa vaan palaamme vajalle.

Ohje:

Vajalle klo 9.30. Käymme yhdessä läpi reitin ja turvaohjeen. Lähtö laiturista noin 10.00. Olemme takaisin vajalla arviolta klo 17.00. Matkaa kertyy 26 km, joten retkelle osallistuminen edellyttää hyvää melontataitoa ja kuntoa. Päiväretki on tarkoitettu seuran jäsenille, ei tarvitse ilmoittautua erikseen, kirjaan osallistujat rannassa, mutta jos haluat jonkun tietyn kanootin, voit tehdä varauksen seuran sähköpostiin hyvissä ajoin.

Retkellä on säävaraus ja siitä vastaa Soile Kottonen. Ota mukaan juotavaa ja eväät. Kahviraha on hyvä olla ja tälle retkelle myös jalkineet mukaan. Tervetuloa.

Päiväretki Ruissaloon sunnuntaina 9.7.

Tervetuloa mukaan päivämelontaretkelle Ruissaloon!

Tarkoitus on meloa sataman ja Ruissalon Kansanpuiston kautta Kahvila Kuuvaan Ruissalossa ja nousta siellä maihin. Tauko noin 45 min. Kahvirahaa mukaan. Jos tuuliolosuhteet sallivat, kierretään Ruissalo Kuuvannokan kautta ja palataan Pohjoissalmea pitkin takaisin. Jos Airistolla on kovin tuulista, paluu Hirvensalon kautta vajalle.

Lähtö laiturista noin 10.00. Paluuaikaa on hieman vaikea arvioida, mutta koska matkaa kertyy vähintään 26 km, olemme takaisin vajalla noin 16.00 (sääolot voivat muuttaa paluuaikaa). Seuran jäsenille tarkoitetulle päiväretkelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta jos haluat jonkun tutun kajakin, voit tehdä varauksen seuran sähköpostiin hyvissä ajoin. Ennen retkeä käymme yhdessä läpi reitin ja turvaohjeen.

Retkellä on säävaraus ja siitä vastaa Soile Kottonen. Ota mukaan riittävästi juotavaa ja evästä. Vaatetus sään mukainen, tervetuloa.

Joogamelonta

Koe Turku uudesta näkökulmasta: nauti meditatiivisesta melonnasta, hiljaisuudesta ja joogasta

Kokoonnumme klo 9 Turun Soutu- ja Melontakeskuksessa. Opastuksen ja lyhyiden esittelyjen jälkeen annamme itsellemme päivän hiljaisuudessa. Puhepaasto ei luonnollisesti koske turvallisuutta ja käytännön asioita. Ohjattuihin kehoa ja mieltä hoitaviin harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Melomme Ruissalon Kansanpuistoon. Perillä nautimme retkilounaan omin eväin tai Villa Promenaden kahvilassa. Itselle ja/tai parille tehtävien shiatsuhoitojen jälkeen teemme hengitys- ja mietiskelyharjoituksia sekä lempeää astangajoogaa. Retki päättyy melontavajalla purkukeskusteluun.

SMM jäsenille tarkoitettu retki sopii hyväkuntoisille aloittelijoille ja niille, joilla on jo hieman melontakokemusta. Edestakainen melontamatka on noin 14 km. Osallistujat ovat mukana omalla vastuullaan. Retken ohjaavat melontaopas Minna Hokka ja joogaohjaaja Anton Nordqvist. Muista omat eväät, 3-4 litraa juotavaa ja varavaatteet ym. Mielellään oma joogamatto tai retkialusta mukaan. Joogamaton voi lainata ohjaajalta tarvittaessa, kerrothan siitä Antonille edellisenä päivänä. Mikäli haluat retkelle tietyn kajakin, ole hyvä ja varaa se itse.

Hinta:  20 euroa

Melontaseuran jäsenyys ja kajakkien varaukset: www.melojat.net posti@melojat.net / 041-4565 223

Ilmoittautumiset mielellään 18.7. mennessä Minnalle: 040-5151 653
Joogaa ym. koskevat tiedustelut Antonille: 040-5375 675