Melontaretki Rauman saaristoon -retki täynnä!

Retki täynnä!

Tervetuloa seuran kajakkiretkelle Rauman upeaan saaristoon.

Reittimme alkaa mantereelta Rauman lähettyviltä ja suuntautuu lähisaarille, muun muassa Reksaareen. Jos säät ovat suotuisat, saatamme käydä tutustumassa Kuuskajaskariin ja Kylmäpihlajan majakkasaareen. Melomme rauhallista vauhtia noin 20 km päivässä ja majoitumme omiin telttoihimme saarilla.

Retki on tarkoitettu erityisesti niille, jotka eivät ole vielä pitkään harrastaneet melontaa. Testaa kuitenkin ennen retkeä, että jaksat meloa 20 km päivässä. Retkestä saat enemmän irti, jos tällä melontakaudella melot ainakin 100 km ennen retkeä. Aiempi retkeilykokemus ei ole välttämätöntä.

Kajakin voit tarvittaessa vuokrata edullisesti seuralta. Myös kaksikolla melominen on mahdollista. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat etukäteen varusteluettelon. Jos sinulta puuttuu joitain varusteita, kuten esim. teltta, makuualusta tai retkikeitin, voit saada sellaisen lainaksi. Retki on seuran jäsenille ilmainen.

Lähtö on pikkubussilla ja/tai kimppakyydeillä torstaina aamulla seuran vajalta, josta ajamme vesillelaskupaikkaamme. Palaamme samaan paikkaan melontaretkemme jälkeen, ja ajamme takaisin Turkuun seuran vajalle sunnuntai-illaksi. Kajakkien kuljetukseen käytämme traileria.

Pidämme palaverin vajalla maanantaina 15.7. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta.

Ilmoittaudu viimeistään 11.7. retken vetäjälle Kristian Vuorilehdolle, puh. 050 557 5737. Häneltä saat myös lisätietoja. Retkelle otetaan enintään 12 henkilöä.

ROHKEASTI MUKAAN!

Luokitus: helppo melontaretki