Kevätretki Brändön pohjoiseen saaristoon

Retken luokitus: Keskitason retki

Lähtö on perjantaina autoilla vajalta klo 16:30. Pääsemme melomaan viimeistään klo 19:00 ja melomme noin 10-15 km ennen kuin leiriydymme johonkin hienoon paikkaan. Lauantaina sitten 15-25 km ja sunnuntaina 15-20 km melontaa. Takaisin Turussa olemme sunnuntai-iltana viimeistään klo 17. Ajatus on tutkia pienemmät saaret alueella ja käydä Storklyndanilla, mutta kuten aina lopullinen reitti on keliriippuvainen ja selviää vasta pari päivää ennen retkeä. Tavoitteena on kuitenkin ulkosaaristo hienossa aurinkoisessa kelissä. Vauhti on leppoisa 5-7 km/h ja nautimme keväästä merellä. Tunnelmia viime vuoden vastaavasta retkestä: http://www.yetirides.com/2018/05/third-end-of-may-kayaking-trip.html

Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat tarvittaessa varusteluettelon ennen retkeä. Retkellä kuivapuku on meren lämpötilasta johtuen pakollinen ja perusreskutukset pitää osata. Pidämme retkipalaverin 24.4 ja järjestetään reskutusharjoituksia palaverin yhteydessä.

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja otamme enintään 10 osallistujaa. Retki on ilmainen, mutta kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa.

Retken vetäjinä toimivat Peter Nylund ja Kai Tanskanen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Peterille viimeistään 17.4, petnylund@gmail.com.