Aloittelijaretki Kustavin Pleikilästä

Pe 09. – su 11.08.2019 MELONTARETKI ALOITTELIJOILLE KUSTAVIIN

RETKELLÄ PERUUTUSTEN TAKIA PARI PAIKKAA VAPAANA!

Tässä on erinomainen tilaisuus aloittaa retkimelonta! Ohjatun viikonloppuretken aikana tulevat tutuiksi tarvittavat perusvarusteet, kajakin pakkaaminen, reittisuunnittelu ja leiriytymiseen liittyvät taidot. Harjoittelemme vesillä myös navigointia, melontaa ryhmänä ja muita retkimelonnan perustaitoja. Ja ennen kaikkea nautimme kesäisestä saaristosta! Retkikohteena on Kustavissa sijaitsevan Seksmiilarin saariston suojainen pohjoisosa.

Kokoonnumme ma 05.08.2019 klo 18 melontakeskuksessa kerran ennen retkeä ja käymme läpi melontaretkeilyn perusteita, varusteita ja turvallisuuskysymykset. Samalla pidämme paripelastusharjoitukset vesillä.

Yövymme teltoissa ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Mikäli lainaat seuran kajakin, muista varata se ajoissa!

Pe 09.08.2019 kokoontuminen vajalla klo 10.

Perustamme leirin Katanpäähän, www.katanpaa.fi, josta käsin teemme retkiä.

Leppoisan melonnan lomassa etsimme jääkauden jälkiä silokalliosta, koluamme Katanpään linnoitusaluetta, tutustumme saaristoluontoon ja saariston värikkääseen menneisyyteen. Luontokuvauksesta kiinnostuneille on tarjolla opastusta ja kuvausvinkkejä.

Kotiin palaamme su 11.08.2019 illalla. Kotimatkalla piipahdamme Kustavin Jeremiaan luolilla, www.kustavi.fi/matkailu/jeremian-luolat.

Retkelle on varattu seuran paku ja traileri. Lisäksi tarvittaisiin noin kolme henkilöautoa. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on mahdollisuus ottaa auto mukaan (kajakit kuljetetaan trailerilla, joten ei tarvitse olla kattotelineitä).

Retkellä on kahdeksan paikkaa.

Ilmoittautuminen alkaa 01.07.2019. klo 00:00.
Ilmoittautumiset osoitteeseen maarit.suomi@kolumbus.fi

Retkenvetäjinä erä- ja luonto-oppaat Jukka Palm, jukka.palm@gmail.com, ja Maarit Suomi, maarit.suomi@kolumbus.fi