Merimelojille suunnattu koskiviikonloppu Kymijoella 2-4.10.2020

2-4.10.2020 järjestetään kurssimuotoinen koskimelontaviikonloppu Kymijoelle. Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Jos on osallistunut esimerkiksi seuran jatkokursseille tai uimahallivuoroille, tämä on hyvä tapa harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Mukaan kurssille mahtuu kahdeksan ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi. Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin. Yhteislähtö Turusta pe 2.10 iltapäivällä ja paluu su 4.10 illalla. Majoitus on coronasta johtuen toistaiseksi auki. Pyrkimys on kuitenkin kohtuuhintainen mökki missä myös telttailumahdollisuus. Majoituksen hinta jaetaan osallistujien kesken, arvio on muutama kymppi/henkilö.

Ilmoittautua voi Henrik Kronholmille, joka myös vastaa kysymyksiin, puh: o4oo-7644o1 tai jhmkronholm (at) gmail.com.

Merimelojille suunnattu koskiviikonloppu Kymijoella

4-6.10.2019 järjestetään kurssimuotoinen koskimelontaviikonloppu Kymijoelle. Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Jos on osallistunut esimerkiksi seuran jatkokursseille tai uimahallivuoroille, tämä on hyvä tapa harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Mukaan kurssille mahtuu kahdeksan ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi. Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin. Yhteislähtö Turusta pe 4.10 iltapäivällä ja paluu su 6.10 illalla. Majoitus on joen rannassa Karhulan ladun majalla. Majoituksen hinta jaetaan osallistujien kesken, arvio on muutama kymppi/henkilö.

Ilmoittautua voi Henrik Kronholmille, joka myös vastaa kysymyksiin, puh: 0400-764401 tai jhmkronholm (at) gmail.com.

Merimelojille suunnattu koskiviikonloppu Kymijoella

5-7.10.2018 järjestetään kurssimuotoinen koskimelontaviikonloppu Kymijoelle. Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Jos on osallistunut esimerkiksi seuran jatkokursseille tai uimahallivuoroille, tämä on hyvä tapa harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Mukaan kurssille mahtuu kahdeksan ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi. Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin. Yhteislähtö Turusta pe 5.10 iltapäivällä ja paluu su 7.10 illalla. Majoitus on joen rannassa Karhulan ladun majalla. Majoituksen hinta jaetaan osallistujien kesken, arvio on muutama kymppi/henkilö.

Ilmoittautua voi Henrik Kronholmille, joka myös vastaa kysymyksiin, puh: o4oo-7644o1 tai jhmkronholm (at) gmail.com.

Merimelojille suunnattu koskiviikonloppu Kymijoella 23-25.9.2016

23-25.9.2016 järjestetään kurssimuotoinen koskimelontaviikonloppu Kymijoelle.

Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan  käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Jos on osallistunut esimerkiksi seuran jatkokursseille tai uimahallivuoroille, tämä on hyvä tapa harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Mukaan kurssille mahtuu kahdeksan ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi.  Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin.

Yhteislähtö Turusta pe 23.9. iltapäivällä ja paluu su 25.9. illalla. Majoitus on joen rannassa  Karhulan ladun majalla. Majoituksen hinta jaetaan osallistujien kesken, arvio on muutama kymppi/henkilö.

Ohjaajina toimivat Henrik Kronholm, Petri Niemi ja Pasi Ala-Uotila.

Ilmoittautua voi Henrikille, joka myös vastaa kysymyksiin, puh: o4oo-7644o1 tai jhmkronholm@gmail.com.

RETKI TÄYNNÄ: Merimelojille suunnattu koskiviikonloppu Kymijoella 18-20.9.2015

RETKI TÄYNNÄ.

18-20.9.2015 järjestetään kurssimuotoinen koskimelontaviikonloppu Kymijoelle. Reissu on avoin Saaristomeren melojien jäsenille. Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei vaadita, vaan kurssilla nimenomaan käydään läpi koskimelonnan perusasioita. Jos on osallistunut esimerkiksi seuran jatkokursseille tai uimahallivuoroille, tämä on hyvä tapa harjoitella opittuja taitoja käytännössä.

Mukaan kurssille mahtuu kahdeksan ensin ilmoittautunutta. Näille riittää myös seuran kalustoa lainaksi. Vallan mainiosti myös konkarit voivat osallistua muita vapaamuotoisemmin.

Yhteislähtö Turusta pe 18.9. iltapäivällä ja paluu su 20.9. illalla. Majoitus on joen rannassa Karhulan ladun majalla. Majoituksen hinta jaetaan osallistujien kesken, arvio on muutama kymppi/henkilö.

Ohjaajina toimivat Henrik Kronholm, Petri Niemi ja Kari Ennola. Ilmoittautua voi Henrikille, joka myös vastaa kysymyksiin, puh: o4oo-7644o1 tai jhmkronholm@gmail.com

JOKI- JA VIRTAAVAN VEDEN KURSSI RETKIMELOJILLE

Tule kohentamaan melontataitojasi uudessa ympäristössä Kymijoella 9.-11.8.2013.

Voit kehittää taitojasi mm. tuennoissa, ohjailussa, aallokkomelonnassa, virran lukemisessa, pelastautumisessa sekä oppia koskimelonnan alkeita.

 

Kurssi on tarkoitettu seuran jäsenille, joilla on jo melonnan perustaidot.

 

Tapaamme perjantaina kello 17 seuran vajalla, jossa pakkaamme autot ja seuran trailerin, ja josta lähdemme liikkeelle kimppakyydeillä. Ajamme 300 km Hurukselan kylään Kymijoen varteen. Turkuun palaamme sunnuntaina viimeistään kello 20. Vesillä ehdimme olla lauantain ja sunnuntainakin kello 15 asti.

 

Kurssin vetäjät varaavat seuralta tarvittavat muoviset kajakit, aukkopeitteet, melat ja kelluntaliivit. Jos sinulla on tai voit lainata melontakypärän tai jääkiekkokypärän, ota sellainen mukaan. Kerro myös, jos otat oman kajakkisi mukaan.

 

Kukin ottaa jo lähtiessään mukaan omat muonat ja muut varusteet, myös retkikeittimen. Ota myös evästarpeita vesille. Juomavettä saat paikan päältä. Vesillä kaatuu ja kastuu, joten ota mukaan lämmintä vaatetta ja kuoriasu. Ota mukaan, jos sinulla on tai saat lainaksi kuiva- , märkä-, neopreeni-  tms. puvun. Melontatossut tai muut kastumista kestävät jalkineet ovat tarpeen rantautumista varten.

 

Hurukselassa on sisämajoitus. Tuo mukanasi omat liinavaatteet. Lisäksi käytettävissä on sauna ja grillikatos. Mahdollista on myös yöpyä omassa teltassa.

 

Kurssin hinta on 80 euroa, joka maksetaan käteisenä retkelle lähtiessä. Hinta sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen, aamupalan, saunan, kajakkivuokran sekä osuutesi bensakuluista. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä.

 

Kurssin vetäjänä toimii Vesa Lehtinen ja apuvetäjänä Kristian Vuorilehto. Ilmoittaudu viimeistään 2.8. Vesalle, puh. 0500 587 061 (paitsi viikot 29 ja 30), jolta saat myös lisätietoja. Viikoilla 29 ja 30 voit ottaa yhteyttä Kristianiin, puh. 050 557 5737.