Viikonloppu saaristossa

Retken luokitus: Keskitason retki

Lähtö on perjantaina autoilla vajalta klo 17:00. Pääsemme melomaan viimeistään klo 19:00 ja melomme 10-15 km ennen kuin leiriydymme johonkin hienoon paikkaan. Lauantaina sitten 15-25 km ja sunnuntaina 10-15 km melontaa. Takaisin Turussa olemme sunnuntai-iltana viimeistään klo 17. Alustava reittisuunnitelma on suurin piirtein Kasnäs-Östra Skären-Kuggskär-Kasnäs, jos keli sitä sallii. Lopullinen reitti on keliriippuvainen ja selviää vasta pari päivää ennen retkeä. Tavoitteena on kuitenkin ulkosaaristo ja samanlainen tunnelma kun viime vuoden vastaavalla retkellä (https://spark.adobe.com/page/Wx9xS/). Vauhti on leppoisa 5-7 km/h ja nautimme loppukeväästä merellä.

Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat varusteluettelon ennen retkeä. Retkellä kuivapuku on pakollinen ja perusreskutukset pitää osata. Pidämme retkipalaverin ennen retkeä ja järjestetään reskutusharjoituksia palaverin yhteydessä (tai muutenkin).

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja otamme enintään 10 osallistujaa. Retki on ilmainen, mutta kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa.

Retken vetäjinä toimivat Peter Nylund ja Tarja Paavola. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Peterille viimeistään 7.5petnylund@gmail.com.