POP UP -merimelontatapahtuma

Tule mukaan yhteisölliseen Pop Up -merimelontatapahtumaan Inkoon Stora Fagerössa viikonloppuna 17. – 19.8.2018. Tapahtuma rakkaan harrastuksen ja melontaystävien parissa muotoutuu sellaiseksi kuin me osallistujat haluamme.

Suunnitelmissa on 2-3 tunnin kursseja lauantaina aamu- ja iltapäivällä sekä sunnuntaina aamupäivällä. Kurssien sisältö määräytyy olosuhteiden sekä osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Luvassa on melontatekniikkaa, pelastautumisia sekä paljon muuta hauskaa ja kehittävää. Lauantaina on Hangosta tuttu leikkimielinen ”Hanko Cup” -kisa, jonka jälkeen kokoonnumme yhteiseen illanviettoon. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina klo 21, jolloin kaikki ovat saapuneet saarelle. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina kello 14. Tarkempi ohjelma ja aikataulu selviävät myöhemmin.

Kouluttajina toimivat BCU Coach Level 2 -tason kouluttajat Anu Holm (NIL Instructor), Damian Marin (NIL Instructor), Ulla Pellinen ja Kristian Vuorilehto (NIL Instructor). Mahdollisesti mukaan tulee muutama muukin kouluttaja. Tapahtuma on ilmainen pilottitapahtuma, jonka suunnittelussa NIL Finland on ollut mukana.

Stora Fagerö on nimensä mukaisesti kaunis saari ja oivallinen tukikohta, josta pääsee niin aavalle merelle kuin suojaankin. Alueella on nuotiopaikkoja, käymälöitä ja juomavesikaivo sekä runsaasti hyviä telttapaikkoja ja hiekkarantaa. Muita palveluja ei ole, joten jokainen huolehtii omasta ruokailustaan ja majoittumisestaan.

Tervetulleita ovat kaikentasoiset melojat. Edellytyksenä on, että hallitsee melonnan ja retkeilyn perusteet. Mukaan mahtuu 30 melojaa viidestä järjestävästä melontaseurasta. Ne ovat Saaristomeren Melojat Turusta, Melamajavat Porista, Wikingit Porvoosta, Canoa Espoosta ja Espoon Eskimot. Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Saaristomeren Melojista mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille 31.7. mennessä puh. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi. Ilmoittautuneet saavat lisätietoja viimeistään heinäkuun lopussa.

Turkulaiset kokoontuvat seuran vajalla perjantaina 17.8. klo 14. Pakattuamme seuran pakettiauton, kimppakyytiautot ja kajakkitrailerin, ajamme 130 km Inkoon pienvenesatamaan, jonne jätämme autot. Melontamatkaa saarelle on 7 km. Perillä olemme klo 20 mennessä. Takaisin Turussa olemme sunnuntaina viimeistään klo 19.