Kesän ensimmäinen päiväretki Hirvensalon ympäri sunnuntaina 1.7.

Melotaan sataman ja Ruissalon Kansanpuiston kautta Hirvensalon ympäri. Pidetään tauko Ruissalon Kansanpuistossa. Melontavauhti on tällä retkellä verkkainen. Tervetuloa myös vähemmän meloneet.

Seuran jäsenille tarkoitetulle päiväretkelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta jos haluat jonkun tutun kanootin voit tehdä varauksen seuran sähköpostiin. Retkestä vastaa Soile Kottonen.

Rantaan on hyvä tulla klo 10 ja lähtö laiturista noin 10.30. Ennen lähtöä käydään läpi reitti ja turvaohje sekä kirjataan osallistujat. Matkaa kertyy noin 21 km ja olemme takaisin vajalla viimeistään 17.00.  Varaa mukaasi sään mukainen varustus, riittävästi juotavaa ja eväät.

Säävaraus!

 

Päiväretki Ruissalon kautta Hirvensalon ympäri sunnuntaina 10.7.

Tervetuloa mukaan päiväretkelle Hirvensalon ympäri!

Tarkoitus on meloa sataman ja Ruissalon Kansanpuiston kautta Kahvila Kuuvaan kuten viime kesänä ja nousta siellä maihin. Tauko noin 45 min. Kahvirahaa mukaan. Ruisrockin takia paluu Viittakarin ja Hirvensalon kautta vajalle.

Rantaan on hyvä tulla jo 9.30 ja lähtö laiturista noin 10.00. Paluuaikaa on hieman vaikea arvioida, mutta koska matkaa kertyy vähintään 22 km, olemme takaisin vajalla viimeistään 17.00 (sääolot voivat muuttaa paluuaikaa). Seuran jäsenille tarkoitetulle päiväretkelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta jos haluat jonkun tutun kanootin voit tehdä varauksen seuran sähköpostiin hyvissä ajoin. Ennen retkeä käymme yhdessä läpi reitin ja turvaohjeen.

Retkellä on säävaraus ja siitä vastaa Soile Kottonen. Ota mukaan paljon juotavaa ja evästä. Vaatetus sään mukaan, tervetuloa.