Avokanoottimelontaa Saaristomeren Melojien jäsenille

Tervetuloa melomaan avokanooteilla eli inkkareilla Aurajoelle! Tapaamme kello 18 Aurajoen opastuskeskuksessa Myllärintalolla Halisten koskella, josta melomme ylävirtaan. Ihailemme kaunista jokimaisemaa ja harjoittelemme melontatekniikkaa. Palaamme Myllärintalolle noin kello 20. Tilaisuus sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin.

Ota mukaasi sään mukaiset urheilulliset vaatteet, vesipullo ja päähine. Aurajokisäätiöltä saamme kahden hengen avokanootit sekä melat ja kelluntaliivit.

Hinta on 10e per osallistuja, joka maksetaan käteisellä melomaan lähtiessä.

Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Vetäjinä ovat Kristian Vuorilehto ja Maarit Suomi. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Kristianille viimeistään perjantaina 25.5., kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, puh. 050 557 5737

Kevätmelonta la 23.5 Aurajoelle

Tervetuloa mukaan kevätmelontaan!

Lähtö melojien vajalta klo 10.00. Kokoontuminen noin klo 9.30. Ei ennakkoilmoittautumista. Melotaan Katariinanlaaksosta Turun keskustaan Aurajoelle, jossa tavataan Halisista lähteneet melojat. Halisten retken järjestää Aurajokisäätiö.

Melonnan kesto on arviolta 3-5 tuntia, halutessaan meloa voi Halisiin asti. Vaatimustaso: hyvä melontakokemus viime kesältä. Eväät ja juotavaa on hyvä ottaa mukaan, rantautuminen on hankalaa. Vajalta lähtee melomaan ainakin Soile Kottonen. Melonnalla on kuitenkin säävaraus.