Melontaretki Ahvenanmerelle 4. – 10.8.2018 / RETKI TÄYNNÄ

Melontaretki Ahvenanmerelle 4. – 10.8.2018

Tervetuloa melontaretkelle Ahvenanmerelle.  Lähdemme vesille Kustavista ja sinne myös palaamme. Päivämatkat ovat noin 25 km. Yövymme teltoissamme saarilla ja laitamme itse ruokamme.
Seuran vajalta lähdemme kimppakyydeillä lauantaina aamulla. Palaamme Turkuun seuraavana perjantai-iltana. Kajakkien ja varusteiden kuljetukseen käytämme tarvittaessa seuran pakettiautoa ja traileria.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Normaali peruskunto riittää. Melo ainakin 100 km kesän aikana ennen retkeä. Kokeile myös,että jaksat meloa 25 km päivässä. Retken hinta selviää myöhemmin, mutta se on arviolta alle 50 euroa per henkilö.

Pidämme retkipalaverin vajalla maanantaina 16.7. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti retkipalaverin jälkeen pidämme hinaus- ja pelastautumisharjoitukset.

Retki on yhteinen Saaristomeren Melojien ja porilaisen melontaseuran Melamajavien jäsenille. Retkelle otetaan enintään 10 osallistujaa. Retken vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto Saaristomeren Melojista ja Anu Holm Melamajavista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille 30.6. mennessä p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi