NIL SEA KAYAK CAMP 16. – 18.8.2019

NIL SEA KAYAK CAMP 16. – 18.8.2019

Tule mukaan Inkoon saaristoon oppimaan melontataitoja ja tapaamaan muita melojia NIL Finlandin järjestämään melontatapahtumaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.(jos et saa linkkiä auki, käy täällä: http://www.nilfinland.fi/fi/nskc1

Kyytien järjestämiseksi Turusta Inkooseen kerrothan osallistumisestasi 10.8. mennessä Kristian Vuorilehdolle, jolta saat myös lisätietoja, p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi. Ilmoitathan myös, jos sinulla on tarjota kimppakyytiä.

Aloittelijaretki- RETKI TÄYNNÄ

Aloittelijaretki 28.6.-30.6.2019
Paikka : Saaristomeri
Vetäjät: Matti Tähkäpää, Reija Moisio

RETKI TÄYNNÄ!

Maksimi osallistujamäärä: 10 melojaa yksiköillä tai kaksikoilla
Vaatimustaso: Melonnan kolmen illan retkikurssi reskutusharjoituksineen käyty

Aloittelijaretki on tarkoitettu ensisijaisesti retkimelontaa aloittaville melontaretkeilyn harjoitustapahtumaksi helpoissa, mutta todellisissa olosuhteissa. Retken tarkoitus ei ole meloa pitkää matkaa kovissa olosuhteissa, vaan nauttia kesästä ja harjoitella retkeilyyn ja melontaan liittyviä asioita kokeneempien opastuksella.

Valmistaudumme retkeen yhteisellä retkipalaverilla alustavasti 10.6. klo 18 melontakeskuksessa. Palaverissa käymme läpi varusteet ja melontakokemuksen sekä retken yksityiskohdat. Teemme silloin myös pienen yhteisen iltamelonnan vajalta. Käymme läpi varustelistan ja mahdolliset puutteet tai varustetarpeet. Tarvittaessa voimme lainata joitakin varusteita. Kajakin vuokrauksen jokainen hoitaa itse seuralta.

Lähtö retkelle tapahtuu Melontakeskuksesta  28.6. klo 18. omilla autoilla ja kajakit kulkevat seuran perävaunussa. Sovimme tarvittaessa autokimpat retkipalaverissa. Paluu vajalle 30.6. n klo 18-19.

Valitsemme kohteen myöhemmin ilmojen mukaan siten että retkestä ei tule liian haastava. Päivämatkat pyrimme pitämään lyhyinä (n.10-15km) ja taukoja pidämme tarpeen mukaan. Kohteet koitamme valita kokemuksellisiksi.

Yövymme teltoissa ja laitamme itse ruokamme retkikeittimillä ( ei nuotiota!). Alustava varusteluettelo löytyy linkistä:

http://melojat.net/wp-content/uploads/2017/10/Pitk%C3%A4n_melontaretken_varusteluettelo.pdf

Ilmoittautuminen viim 10.6 Matille sähköpostilla tai puhelimitse

Lisätietoja:
Matti Tähkäpää 0500 468 317  mtahkapaa@gmail.com

Melontaretki aloittelijoille 4.-6.8.2017 TÄYNNÄ!

RETKI ON TÄYNNÄ!

Tässä on erinomainen tilaisuus tutustua retkimelontaan! Viikonloppuretken aikana tulevat tutuiksi tarvittavat perusvarusteet, kajakin pakkaaminen, reittisuunnittelu ja leiriytymiseen liittyvät taidot. Harjoittelemme vesillä myös navigointia ja muita retkimelonnan perustaitoja. Ja ennen kaikkea nautimme kesäisestä saaristosta!

Kokoonnumme vajalla kerran ennen retkeä ja käymme läpi melontaretkeilyn perusteita,  varusteita ja turvallisuuskysymykset. Lähtöpäivänä (perjantai) kokoontuminen vajalla klo 15 ja palaamme vajalle sunnuntai-iltana. Yövymme teltoissa ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Mikäli lainaat seuran kajakin, muista varata se ajoissa!

Alustava retkisuunnitelma

Perjantai-ilta: vaja – 1. Leiripaikka, melontaa 4 tuntia / 10 -15 km

Lauantai: melontaa noin 6 tuntia / noin 15 km, 2. leiripaikka

Sunnuntai: melontaa 6 tuntia / 10 – 15 km

Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja se on ilmainen. Retki on luokitukseltaan helppo eli osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta retkimelonnasta. Mukaan otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken vetäjinä toimivat Esko Sorakunnas, Peter Nylund ja Kari Ennola.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Eskolle:  esko.sorakunnas@elisanet.fi, p. 0400 868178.

Perhemelontaretki

Tervetuloa oppimaan retkimelontaa ja retkeilyn perustaitoja perheen kesken. Retki on tarkoitettu seuran jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Se soveltuu hyvin ensimmäiseksi yön yli kestäväksi melontaretkeksi.

Ohjelmassa on melonnan lisäksi tutustumista lähisaaristomme luonto- ja kulttuurikohteisiin, sekä erilaisia seikkailullisia tehtäviä.

Kokoonnumme perjantaina kello 18 seuran vajalla, josta lähdemme melomaan kajakit pakattuamme. Palaamme vajalle sunnuntai-iltana viimeistään kello 18. Yövymme leirisaarissa omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Retkelle voit lähteä niin kaksikolla, kuin yksiköilläkin. Retken vetäjiltä voi tiedustella mahdollisuudesta vuokrata retkeilyvarusteita. Retki on maksuton.

Pidämme retkipalaverin vajalla maanantaina 10.8. kello 18, jolloin keskustelemme kurssista ja siihen valmistautumisesta.

Vetäjinä toimivat Kari Ennola ja Olli-Pekka Kaurahalme. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Karille 7.8. mennessä kennola@tintti.net tai p. 050-373 2987.