Seuramestaruuskilpailut

Tervetuloa mukaan kilpailijaksi, toimitsijaksi tai kannustajaksi Saaristomeren Melojien jo perinteeksi muodostuneisiin seuramestaruuskilpailuihin!

Kilpailut järjestetään Turun Soutu- ja Melontakeskuksessa torstaina 14.9. klo 17.30 alkaen. Voit kilpailla niin kilpa-, kunto- kuin retkikajakilla. Ei ennakkoilmoittautumista, ilmoittautuminen vajalla 14.9. klo 17.00 alkaen.

Toivottavasti saamme paikalle paljon kilpailijoita ja kannustajia.

Turku-Maraton 17.6.2017 – saavu seuraamaan!

Tule seuraamaan melonnan maratonkilpailuja Turun Soutu- ja melontakeskukseen tulevana lauantaina 17.6.!

Ensimmäinen startti tapahtuu klo 11.30. Maratonmelonnassa kilpailut sekä melovat että juoksevat kajakkia olallaan kantaen. Hieno kilpailu siis luvassa!

Kioski avoinna, tarjolla ainakin kahvia, teetä, vettä. mehua, pullaa, jäätelöä ja karkkia. Varaa käteistä mukaasi!

Kilpailukutsu: Turku-maraton 17_6_2017

Perinteiset seuramestaruuskilpailut 12.9.2016

Tervetuloa mukaan kilpailijaksi, toimitsijaksi tai kannustavaksi Saaristomeren Melojien jo perinteeksi muodostuneiksi seuramestaruuskilpailuihin!

Seuramestaruuskilpailut järjestetään Turun Soutu- ja Melontakeskuksessa maanantaina 12.9.2016 klo 17.30 alkaen. Junnuilla kilpailtavina matkoina ovat 200 metriä ja kierrosmatka, aikuisilla olympiamatkat 200 metriä ja 1000 metriä. Samalla vihitään käyttöön uppouusi 1000 metrin melontarata!

Voit kilpailla niin kilpa-, kunto- kuin retkikajakilla.

Ei ennakkoilmoittautumista, ilmoittautuminen vajalla 12.9. klo 17.30 alkaen.

Toivottavasti saamme paikalle paljon kilpailijoita ja kannustajia!

Vesillä

Seuramestaruuskilpailut

Kesän viimeiset melontakilpailut järjestää oma seuramme Saaristomeren melojat. Kilpailu käydään keskiviikkona 17.9 klo 18.00 alkaen. Kilpailijat huomio, paikalla tulee siis olla vähintään 15minuuttia ennen kilpailujen alkua.

Kilpailtavat matkat ovat 200m ja pitkä matka. Pitkästä matkasta tulee lisätietoa paikan päällä miten homma tehdään. Seuramestaruuskilpailut ovat oiva tapa päättää kesän avovesikausi ja toimivat hyvänä ensikisana junnuille.

Kilpailuihin osallistuvat myös junnuohjaajat. Tule siis mukaan voittamaan heidät! Kilpailuihin kannattaa muutenkin osallistua, sillä jokainen kilpailija palkitaan junnujen päättäjäisissä.

KAIKKI ROHKEASTI MUKAAN!

Seuramestaruuskilpailut