TÄYNNÄ Viikonloppuretki Rauman saaristoon

Ajankohta: Pe 20.08.2021 16:00 - Su 22.08.2021 18:00
Paikka: Muu paikka

Ajankohta: 20.-22.8.2021

Paikka: Rauma

Retken luokitus: Helppo retki

 

Kahden yön viikonloppuretki Rauman pieneen saaristoon. Lähdemme Syvärauman satamasta ja tavoitteena on viikonlopun aikana käydä Kylmäpihlajan majakalla, Kuuskajaskarissa sekä kiertää Nurmes, mikäli sää sallii. Retki on luokitukseltaan helppo retki. 

 

Melontakilometrejä retkelle tulee noin 10-25 päivässä. Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Mukaan tarvitset  melonta- ja retkeilyvarusteiden lisäksi kartan esim. Merikorttisarja E s. 804

 

Edellytämme osallistujilta aikaisempaa melontaretkeilykokemusta esimerkiksi olet osallistunut aloittelijaretkelle tai sinulla on vastaavaa kokemusta omatoimisesta melontaretkeilystä. Vaatimuksena osallistumiselle on vähintään yksi 25 km päivälenkki kaudella 2021 esimerkiksi Hirvensalon tai Ruissalon kierto sekä osallistuminen retkipalaverin yhteydessä pidettäviin pelatautumisharjoituksiin.

 

Lähtö kimppakyydein vajalta ja kyytiläiset jakavat bensakulut keskenään. Kajakkien kuljetukseen käytämme seuran pakettiautoa ja traileria. Kokoontuminen vajalla perjantaina klo 16 ja paluu arviolta klo 18.

 

Retkipalaveri ja pelastautumisharjoitukset vajalla maanantaina 2.8. klo 18.

Vetäjinä toimivat Kai Tanskanen ja Leena Pitkänen. Retkelle otetaan enintään 10 osallistujaa. Noudatamme senhetkisiä koronarajoituksia. Jos osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, otetaan retkeläiset mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 26.7. mennessä Leenalle pitkanenlk@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, jos voit lähteä retkelle autolla.