Syysretki Tammisaaren saariston kansallispuistoon- RETKI TÄYNNÄ!

Ajankohta: Pe 20.09.2019 16:00 - Su 22.09.2019 18:00
Paikka: Tammisaaren saaristo

Retken luokitus: Keskitason retki- RETKI TÄYNNÄ!

Lähtö on perjantaina autoilla vajalta klo 16:00. Pääsemme melomaan noin klo 18:30 ja melotaan tunnin verran leiriytymissaarelle, joka todennäköisesti on Jussarö. Lauantaina Jussaröllä aamupäivän ja sen jälkeen Jussarön majakka Sundharunilla. Tavoitteena on ulkosaaristo, mutta lopullinen reitti päätetään kelin mukaan. Melottavaa ja kiinnostavia paikkoja löytyy myös enemmän suojassa. Vauhti on leppoisa 5-7 km/h ja matka yhteensä enintään 60 km.

Yövymme omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa.  Saat varusteluettelon ennen retkeä. Pidämme retkipalaverin ennen retkeä ja järjestetään tarvittaessa reskutusharjoituksia palaverin yhteydessä (tai muutenkin).
Retki on tarkoitettu seuran jäsenille ja otamme enintään 10 osallistujaa. Retki on ilmainen, mutta kukin maksaa osuutensa kimppakyytien polttoainekuluista. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa.
Retken vetäjinä toimivat Peter Nylund ja Tarja Paavola. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Peterille viimeistään 3.9, petnylund@gmail.com.