Suviretki Paraisten vesialueelle

Ajankohta: Pe 18.06.2021 17:30 - Su 20.06.2021 18:00
Paikka: Muu paikka

Keskitason retki

Retkipalaveri (pakollinen) osallistujien mukaan joko KaRen Voivalan tai SMMn vajalla 10.6 klo. 17.30, mukana myös reskutusharjoitukset
Vetäjinä Arto Kalliokari ja Pauliina Wright

Tule mukaan helpohkolle keskitason retkelle Paraisten vesialueelle 18-20.6. Tapaamme osallistujista riippuen joko KaRen tai SMMn vajalla 17.30 ja suuntaamme kimppakyydeillä kohti Paraista. Sunnuntaina palaamme vajalle klo 18 mennessä. Alustava suunnitelma on meloa Paraisten pääsaaren Ålön ympäri, josta kertyy viikonlopun aikana matkaa yhteensä noin 40 km. Päivittäinen melontamatka on pisimillään 20-25 km. Pidämme päivän aikana reilun mittaisia taukoja. Matkan varrella saattaa päästä myös melomaan reilumman kokoiseen aallokkoon. Leiriydymme omissa teltoissa ja huolehdimme itse omista ruoistamme. Yöpymispaikoissa ei välttämättä ole mitään mukavuuksia, kuten huussia. Mukaan voit lähteä jos noin 20 km:n päivämatka 6-8 m/s:n tuulessa ja aallokossa on sinulle ok ja osaat rantautua luonnonrantoihin. Toivottavasti olet myös retkeillyt aikaisemmin, vaikka et välttämättä meloen.

Ilmoittautuminen sähköpostilla viimeistään tiistaina 8.6 Pauliinalle: pauliina.wright@gmail.com. Kerrothan samalla jotain omasta melonta- ja retkeielytaustasi, sekä jos sinulla on auto käytettävissä kajakkien kuljetukseen.