JOKI- JA VIRTAAVAN VEDEN KURSSI RETKIMELOJILLE

Ajankohta: Pe 09.08.2013 17:00 - Su 11.08.2013 20:00
Paikka: Kymijoki

Tule kohentamaan melontataitojasi uudessa ympäristössä Kymijoella 9.-11.8.2013.

Voit kehittää taitojasi mm. tuennoissa, ohjailussa, aallokkomelonnassa, virran lukemisessa, pelastautumisessa sekä oppia koskimelonnan alkeita.

 

Kurssi on tarkoitettu seuran jäsenille, joilla on jo melonnan perustaidot.

 

Tapaamme perjantaina kello 17 seuran vajalla, jossa pakkaamme autot ja seuran trailerin, ja josta lähdemme liikkeelle kimppakyydeillä. Ajamme 300 km Hurukselan kylään Kymijoen varteen. Turkuun palaamme sunnuntaina viimeistään kello 20. Vesillä ehdimme olla lauantain ja sunnuntainakin kello 15 asti.

 

Kurssin vetäjät varaavat seuralta tarvittavat muoviset kajakit, aukkopeitteet, melat ja kelluntaliivit. Jos sinulla on tai voit lainata melontakypärän tai jääkiekkokypärän, ota sellainen mukaan. Kerro myös, jos otat oman kajakkisi mukaan.

 

Kukin ottaa jo lähtiessään mukaan omat muonat ja muut varusteet, myös retkikeittimen. Ota myös evästarpeita vesille. Juomavettä saat paikan päältä. Vesillä kaatuu ja kastuu, joten ota mukaan lämmintä vaatetta ja kuoriasu. Ota mukaan, jos sinulla on tai saat lainaksi kuiva- , märkä-, neopreeni-  tms. puvun. Melontatossut tai muut kastumista kestävät jalkineet ovat tarpeen rantautumista varten.

 

Hurukselassa on sisämajoitus. Tuo mukanasi omat liinavaatteet. Lisäksi käytettävissä on sauna ja grillikatos. Mahdollista on myös yöpyä omassa teltassa.

 

Kurssin hinta on 80 euroa, joka maksetaan käteisenä retkelle lähtiessä. Hinta sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen, aamupalan, saunan, kajakkivuokran sekä osuutesi bensakuluista. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä.

 

Kurssin vetäjänä toimii Vesa Lehtinen ja apuvetäjänä Kristian Vuorilehto. Ilmoittaudu viimeistään 2.8. Vesalle, puh. 0500 587 061 (paitsi viikot 29 ja 30), jolta saat myös lisätietoja. Viikoilla 29 ja 30 voit ottaa yhteyttä Kristianiin, puh. 050 557 5737.