Perhemelontaretki

Ajankohta: Pe 14.08.2015 18:00 - Su 16.08.2015 18:00
Paikka: -

Tervetuloa oppimaan retkimelontaa ja retkeilyn perustaitoja perheen kesken. Retki on tarkoitettu seuran jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Se soveltuu hyvin ensimmäiseksi yön yli kestäväksi melontaretkeksi.

Ohjelmassa on melonnan lisäksi tutustumista lähisaaristomme luonto- ja kulttuurikohteisiin, sekä erilaisia seikkailullisia tehtäviä.

Kokoonnumme perjantaina kello 18 seuran vajalla, josta lähdemme melomaan kajakit pakattuamme. Palaamme vajalle sunnuntai-iltana viimeistään kello 18. Yövymme leirisaarissa omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Retkelle voit lähteä niin kaksikolla, kuin yksiköilläkin. Retken vetäjiltä voi tiedustella mahdollisuudesta vuokrata retkeilyvarusteita. Retki on maksuton.

Pidämme retkipalaverin vajalla maanantaina 10.8. kello 18, jolloin keskustelemme kurssista ja siihen valmistautumisesta.

Vetäjinä toimivat Kari Ennola ja Olli-Pekka Kaurahalme. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Karille 7.8. mennessä kennola@tintti.net tai p. 050-373 2987.