Melontaretki Turun lähisaaristoon

Ajankohta: La 14.09.2013 08:00 - Su 15.09.2013 19:00
Paikka: Turun lähisaaristo

Tervetuloa seuran koulutuspainotteiselle melontaretkelle Turun lähisaaristoon.

Retken aikana harjoittelemme muun muassa hinausta, suunnistusta sekä muita melontaan ja retkeilyyn liittyviä taitoja. Jos merenkäyntiä riittää, voimme päästä harjoittelemaan aallokkomelontaa.

Tapaamme vajalla lauantaina kello 8.00 ja liikkeelle lähdemme vajan laiturista kello 10.00 mennessä. Palaamme vajan rantaan viimeistään kello 19.00 sunnuntaina. Majoitumme Turun kaupungin omistamassa Vienolassa Rymättylässä, jossa on mahdollisuus yöpyä sisätiloissa lavereilla tai ulkona omassa teltassa.

Retki soveltuu kaikille seuran jäsenille, erityisesti niille melontakoulun käyneille, jotka eivät vielä ole meloneet kovin paljon. Melomme rauhallisesti ja matkaa kertyy 15 – 25 km per päivä. Testaa siis ennen retkeä, että jaksat meloa sen matkan. Aiempi retkeilykokemus ei ole välttämätöntä.

Kajakin voit tarvittaessa vuokrata edullisesti seuralta. Ota mukaasi omat varusteet ja muonat. Saat etukäteen varusteluettelon. Jos sinulta puuttuu joitakin varusteita, kuten esim. makuualusta tai retkikeitin, voit saada sellaisen lainaksi. Retki on seuran jäsenille ilmainen.

Retken vetäjinä ovat Vesa Lehtinen ja Kristian Vuorilehto. Ilmoittaudu viimeistään 8.9. Kristianille, puh. 050 557 5737. Häneltä saat myös lisätietoja. Retkelle otetaan enintään 12 henkilöä.

Luokitus: helppo melontaretki