Melontaretki Selkämeren kansallispuiston pohjoisosiin

Ajankohta: Ti 26.07.2016 00:00 - Su 31.07.2016 00:00
Paikka:

Melontaretki Selkämeren kansallispuiston pohjoisosiin

Ajankohta: Ti 26.07.2016 – Su 31.07.2016

Tervetuloa melontaretkelle Selkämeren kansallispuiston pohjoisosiin. Vesille lähdemme Porin Reposaaresta ja sinne myös palaamme. Päivämatkat ovat noin 20-25 km. Yövymme teltoissamme kansallispuiston saarilla ja laitamme itse ruokamme.

Koska liikumme myös avomerellä, osallistujilta vaaditaan hyvää peruskuntoa sekä kokemusta aallokkomelonnasta ja pelastautumisesta. Retkestä saat enemmän irti, jos melot tällä melontakaudella ainakin 100 km ennen retkeä.

Lähtö on seuran pakettiautolla ja kimppakyydeillä tiistaina aamulla seuran vajalta, josta ajamme Reposaareen. Palaamme Turkuun sunnuntai-iltana. Kajakkien kuljetukseen käytämme seuran traileria. Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Itse retki on jäsenille ilmainen. Kimppakyytien polttoainekulut jaetaan keskenämme.

Pidämme retkipalaverin vajalla maanantaina 18.7. kello 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Retkipalaverin yhteydessä pidämme pelastautumisharjoitukset.

Tutustu kohteeseemme osoitteessa luontoon.fi. Retkelle otetaan enintään 12 osallistujaa. Retken vetäjinä toimivat Kari Ennola (päävetäjä) ja Kristian Vuorilehto. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Karille viimeistään 10.7., kennola@tintti.net.

Luokitus: keskitason melontaretki