Melontakoulutusta Saaristomerellä 2.-4.9.2022

Ajankohta: Pe 02.09.2022 16:30 - Su 04.09.2022 18:00
Paikka: Soutu- ja melontakeskus, Rykmentintie 55, Turku

Tervetuloa Saaristomeren kansallispuiston pohjoisosiin, jossa meitä odottavat avara meri ja ulkosaariston kauniit, kallioiset saaret.

Harjoittelemme muun muassa aallokkomelontaa, pelastautumisia, hinauksia, melontatekniikkaa, melontaa pimeässä ja suunnistusta. Todennäköisesti pääsemme harjoittelemaan isoon aallokkoon, joten sinulla tulee mielellään olla vähintään Meloja2 -taitokoetta vastaavat taidot. Tarvitset mukaan myös kosolti reipasta mieltä ja intoa oppia uutta. Räätälöimme ohjelman osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Yövymme teltoissamme saarilla, todennäköisesti molemmat yöt samassa saaressa. Laitamme itse ruokamme. Ota mukaan omat muonat ja varusteet. Kajakin voit lainata seuralta tarvittaessa. Tarvitset myös kuivapuvun, sillä harjoituksissa kastuu, eikä uimistakaan voi välttää. Saat etukäteen sähköpostitse lisätietoja varusteista, yms.

Tapaamme seuran vajalla perjantaina 2.9. klo 16.30, jolloin aloitamme kajakkien ja varusteiden pakkaamisen autoihin ja traileriin. Vajalta lähdemme matkaan klo 17.30. Ajomatkaa on yksi tunti Paraisten Granvikiin. Sieltä lähdemme melomaan illan pimetessä ja sinne palaamme sunnuntaina. Takaisin vajalle saavumme sunnuntaina viimeistään klo 19.

Ennen koulutusta kokoonnumme vajalla tiistaina 23.8. klo 18, jolloin keskustelemme retkestä ja siihen valmistautumisesta. Heti sen jälkeen pidämme pelastautumisharjoitukset.

Koulutus on jäsenetu. Kimppakyydeistä saattaa osallistujille tulla kuluja. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto ja Esko Sorakunnas. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 16.8. Kristianille, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi, puh. 050 557 5737.

Katso vuoden 2020 ja 2019 vastaavan koulutuksen tunnelmia seuran blogista.