PERUTTU: Luontokuvauskurssi melojille saaristossa

Ajankohta: To 25.08.2016 08:00 - Su 28.08.2016 18:00
Paikka:

PERUTTU: Luontokuvauskurssi melojille 25.-28.8.2016

Tervetuloa oppimaan luontovalokuvauksen perusasioita, sommittelua, kuvaustekniikkaa ja niksejä. Seuran jäsenille tarkoitettu kurssi on räätälöity retkimelojille ja sisältää sekä teoriaopetusta että ohjattuja käytännön harjoituksia. Kurssi soveltuu parhaiten valokuvausta jo hieman harrastaneelle. Osallistujilta edellytetään melonnan ja retkeilyn perustaitoja.

Hyödynnämme kuvaamiseen parhaat valot auringon noustessa ja laskiessa.  Heräämme viiden kuuden maissa ja kuvaamme vielä jopa iltakymmeneltä. Tahti on kuitenkin leppoisa. Melomme valokuvauksen ehdoilla Saaristomeren kansallispuiston pohjoisosissa muutaman tunnin päivässä kun valot ovat kirkkaimmat ja pidämme muutaman tunnin siestan keskipäivällä.

Kokoonnumme torstaina kello 8 seuran vajalla, josta ajamme seuran pakettiautolla ja kimppakyydeillä vajaan tunnin matkan Paraisten Granvikiin. Sieltä melomme pari tuntia Höglandiin. Palaamme vajalle sunnuntai-iltana viimeistään kello 18. Kajakkien kuljetukseen käytämme seuran traileria. Yövymme Höglandissa omissa teltoissamme ja laitamme itse ruokamme.

Kukin ottaa omat muonat ja varusteet mukaansa. Saat varusteluettelon ennen retkeä. Kajakin voit vuokrata seuralta tarvittaessa. Kurssin hinta on 60 euroa.

Lue viime vuoden luontokuvauskurssista Melontasoutu-lehdestä numero 4/2015 s. 24-26.

Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa. Vetäjinä toimivat Kristian Vuorilehto sekä Jukka Palm, joka toimii valokuvauksen kouluttajana. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kristianille 14.8. mennessä p. 050 557 5737, kristian.vuorilehto@pp.inet.fi.